Нападателят на Айнтрахт (Франкфурт) - Рандал Коло Муани заяви, че

...
Нападателят на Айнтрахт (Франкфурт) - Рандал Коло Муани заяви, че
Коментари Харесай

Рандал Коло Муани: Моята цел е да бъда титулярният №9 на отбора

Нападателят на Айнтрахт (Франкфурт) - Рандал Коло Муани съобщи, че е подготвен да заема мястото на централен нападател на " петлите ", в случай че му бъде гласувано доверие, само че това е нещо, което треньорът ще би трябвало да реши.

" Готов съм за тази роля, само че има треньор и той ще реши. Да не забравяме и ветераните, които заслужават почитание. Те са постигнали толкоз доста и аз не преставам да се изучавам от тях. Аз си знам мястото, към момента съм новият.

Тук съм, заслужил съм го, само че това е моята едвам трета повиквателна, тъй че не съм аз индивидът, който да дава препоръки на новите момчета. Но моята цел е да бъда номер девет на отбора, " съобщи Коло Муани.

Нападателят бе извикан изненадващо в състава за Световното състезание в Катар, откакто Карим Бензема получи травма. Той се отличи със ефектен пропуск останал очи в очи с Емилиано Мартинес на финала на Мондиал 2022, който бе изгубен от Франция. От началото на тази акция Рандал Коло Муани има впечатляващата статистика от 16 гола и 14 асистенции в 35 дуела с екипа на Айнтрахт.
 Братята Тюрам: Баща ни се гордее с нас
Братята Тюрам: Баща ни се гордее с нас

" И двамата сме себе си "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР