Нападателят на английския Челси Пиер-Емерик Обамеянг заяви, че лондонският гранд

...
Нападателят на английския Челси Пиер-Емерик Обамеянг заяви, че лондонският гранд
Коментари Харесай

Пиер-Емерик Обамеянг: Трябва да покажем характер срещу Милан

Нападателят на британския Челси Пиер-Емерик Обамеянг съобщи, че лондонският гранд би трябвало да победи италианския Милан при семейството си в сряда вечер в груповата фаза на Шампионската лига. Челси има единствено точка досега в група " Е " на шампионата откакто записа тъждество и проваляне в двата си изиграни мача досега. Милан има 4 точки в актива си след една победа и едно тъждество.

Габонският национал се разписа при успеха с 2:1 на лондончани над Кристъл Палас във Висшата лига и се чака в сряда да води офанзивата на Челси и против Милан.

" Може би ще спечелим първите си три точки в идния домашен дуел. Мисля, че за нас това е доста значимо, в случай че желаеме да се класираме в идната фаза. Просто би трябвало да спечелим мача ", съобщи Пиер-Емерик Обамеянг.

" Трябва да покажем темперамент, както го направихме против Кристъл Палас. В един миг изоставахме, само че се върнахме в мача и съм в действителност благополучен ", добави нападателят.

" Беше доста прелестно да отбележа гол за Челси. Честно казано, още по-хубаво е, че спечелихме дуела. Когато си нападател, искаш да вкарваш голове, тъй че се надявах първият ми гол за Челси да пристигна допустимо най-скоро ", сподели още Обамеянг за попадението си в последния кръг на Висшата лига.
 Греъм Потър не изключва завръщане на Лукаку в Челси
Греъм Потър не изключва завръщане на Лукаку в Челси

В момента обаче таранът е доста благополучен в Италия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР