Нападателят Джорди Кайседо пристигна при ЦСКА. Както вчера ви информирахме,

...
Нападателят Джорди Кайседо пристигна при ЦСКА. Както вчера ви информирахме,
Коментари Харесай

Джорди Кайседо пристигна в София, чака решение на ФИФА

Нападателят Джорди Кайседо дойде при ЦСКА. Както през вчерашния ден ви информирахме, еквадорецът потегли към София за автограф с " алените ". Той би трябвало да премине медицински прегледи, а по-късно да изчака и да се уредят всички документи към прекосяването му на " Армията ".

Вариантите за това да стане състезател на алените са два - да подпише като свободен сътрудник, или първоначално да заиграе като преотстъпен от втородивизионния бразилски Витория Баия.
 Джорди Кайседо лети към София за автограф с ЦСКА
Джорди Кайседо лети към София за автограф с ЦСКА

Нападателят завърши договарянията си с " алените "

Медиите в Бразилия също осведомиха за бъдещия трансфер на 23-годишния състезател.

" Джорди е в София и всеки миг ще бъде показан като състезател на ЦСКА. Той към този момент е постигнал съглашение с този клуб, остава да бъде скрепено с автограф. Обявяването се бави, тъй като играчът се надява напълно скоро ФИФА да го разгласи за свободен сътрудник. Той към този момент съди Витория за неполучени заплати пред бразилските управляващи. Онзи ден е заведено дело и в международната футболна централа. Претенциите на играча са за 120 хиляди евро ", написа bahianoticias.com.br.

В същото време, от ЦСКА водят финални договаряния и с централен бранител, който напълно скоро би трябвало да подпише с клуба.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР