Нападателят Билал Бари се появи на терена като смяна на

...
Нападателят Билал Бари се появи на терена като смяна на
Коментари Харесай

Внушаваща статистика - Билал Бари титуляр в 34 поредни мача

Нападателят Билал Бари се появи на терена като промяна на мястото на Марин Петков в 68-ата минута против Пирин. Това бе първи мач за мароканеца от 34 следващи в шампионата, в които непроменяемо започваше като титуляр, написа " Тема спорт ".

Последният случай, в който 24-годишният футболист се появи от пейката още веднъж бе на " Герена " и се случи на 20 май 2021 година против Ботев Пловдив (1:2) през сезон 2020/21. Мароканецът започва във всички мачове на Левски през предходната акция, в които вкара шест попадения.

Стълбовете в отбраната на Левски Ноа Сонко Сундберг и Хосе Кордоба са играчите, които са били на терена през всичките 270 минути в трите мача на сините от началото на сезона. С 300 секунди по-малко са престояли на игрището атакуващите играчи Уелтън и Роналдо. Двамата бразилци бяха заменяни в края на мачовете със Спартак Варна (5:0) и Пирин (1:0).

От началото на сезона Станимир Стоилов е употребявал 19 футболисти. Десет от тях са чужденци, а девет - българи. Тук би трябвало да отбележим, че в първия кръг против ФК ЦСКА 1948 (0:1) титуляр стартира Анте Блажевич, само че хърватинът тотално разочарова и Станимир Стоилов го извади от състава, като надали още веднъж ще се появи със синята фланелка.
 Бари: Все още не сме се класирали
Бари: Все още не сме се класирали

" Знаехме, че ще ни е мъчно "

Левски осъществя шест гола от началото на шампионата, като всички те са на стадион " Георги Аспарухов " - Спартак Варна (5:0) и Пирин (1:0). Сините имаха и едно посещение на ЦСКА 1948 (0:1), в което не съумяха да отбележат попадение и към момента не са поразявали противниковата врата отвън " Герена ".

Сините затвърждават наклонността от предишния сезон да не позволяват доста попадения и от трите изиграни мача имат две сухи мрежи на сметката си - по една за Николай Михайлов и Пламен Андреев. Това бе и шести мач за 17-годишния вратар в Първа лига, в които е позволил три попадения.

Футболистите на Левски най-често поразяват противниковата мрежа в заключителните минути на мачовете. От вкарани шест гола половината от тях са паднали след 75-ата минута. На противоположния полюс са първите 30 минути от дуелите, в които сините към момента не са отбелязвали попадение.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР