Нападателят Артьом Дзюба беше един от най-щастливите футболисти след мача

...
Нападателят Артьом Дзюба беше един от най-щастливите футболисти след мача
Коментари Харесай

Дзюба: Зенит е като Юве и Байерн - дори когато не играем добре, побеждаваме

Нападателят Артьом Дзюба беше един от най-щастливите футболисти след мача против Краснодар, който обезпечи шампионската купа на питерци. Руският национал вкара един от головете за триумфа с 4:2 и води в листата на стрелците с 16 попадения. Пред медиите той разкри каква е персоналната му упоритост оттук насетне.

" Великолепно! Невероятно! Истинско чудо! Мисля, че никой различен тим не е ставал първенец на Русия толкоз рано. Приятно е да попаднеш в историята. Ние сме прелестен тим, тук са събрани прелестни хора. И като споделям " тим ", имам поради безусловно всички в клуба ", съобщи Дзюба.  Зенит още веднъж е първенец на Русия!
" Казват, че втората купа постоянно идва по-трудно от първата. След като изгледах " The Last Dance ", взех решение, че и аз, като Чикаго Булс, желая да стана първенец в три следващи години. Би било фантастично ", пожела си таранът.

Най-хубавото е, когато те сменят и целият стадион освирква. Значи си направил нещо положително в мача. Наистина е доста хубаво, когато те изпращат по този начин. Аз съм екипен състезател. Дори когато не въвеждам голове, има по какъв начин да съм потребен за отбора. За мен това е най-важното. И го споделям напълно съществено. Ако се стремиш към самостоятелни цели, по-добре се захвани с различен спорт. Във футбола тимът е най-съществен ", безапелационен е Дзюба.  Дани: Зенит скоро ще е №1 по трофеи
" След Мондиал 2018 осъзнах какво е екипен дух, същинска единодушие. И съм доста щастлив, че в Зенит също имаме мощен колектив. Шампиони сме на първо място с помощта на това, че имаме доста мощни футболисти. Отборът разполага със здрав гръбнак. Помагаме си взаимно, имаме общи цели и ги преследваме безотказно. Атмосферата в тима е съвършена. Най-хубавото е, че изградихме нрав на спечелили. Дори когато не играем добре, съумяваме да печелим, а това е показателно. Същото вършат Ювентус и Байерн (Мюнхен), които побеждават без значение от събитията. Радвам се, че съм част от този тим, чувството е доста прелестно ", добави голмайсторът на Зенит. Премиер Лига 26 кръг, неделя 5 юли  Краснодар 2:4краен резулат  Зенит
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР