Нападателят Антоан Гризман е договорил своята комисионна за летния си

...
Нападателят Антоан Гризман е договорил своята комисионна за летния си
Коментари Харесай

Гризман договорил комисионната си от Барселона още през март

Нападателят Антоан Гризман е договорил своята комисионна за летния си трансфер в Барселона още през март, когато тогавашният му тим Атлетико Мадрид към момента участваше в Шампионската лига и в борбата за купата в Ла Лига.

Преминаването на френския национал в каталунския клуб стана за 120 млн. евро, откакто до 1 юли откупната му уговорка беше в размер на 200 млн. евро. От Атлетико претендират, че Барселона са водили договаряния с играча преди тази дата и по тази причина упорстват за още 80 млн. евро.
Atlético: you tapped up Griezmann

Barça: prove it

Atlético: ok then...https://t.co/lNNIIyASta
— AS English (@English_AS) 20 септември 2019 година “Ел Мундо” се е сдобил с имейли, които потвърждават, че още през март Гризман, сестра му Мод, татко му Алан, юристът му Севан Кариан и френски сътрудник са получили комисионна по прехвърлянето в размер на 14 млн. евро. Разпределението на парите довело до различия, поради които сътрудникът бил изключен от договорката. Затова той решил да си отмъсти, като дал имейлите за договарянията на Атлетико.

Според вестника обаче клубът не ги е употребявал като доказателство в жалбата си до Испанската футболна федерация. Все още няма решение по този проблем, само че по информация точно на “Ел Мундо” наказването на Барселона ще е или домакинство при затворени врата на “Камп Ноу”, или санкция в размер на 300 евро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР