Наоми Осака имаше редица трудни моменти през новия новия сезон

...
Наоми Осака имаше редица трудни моменти през новия новия сезон
Коментари Харесай

Обратно сред елита: Осака разгроми финалистката от АО и е в топ 4 на Miami Open

Наоми Осака имаше редица сложни моменти през новия новия сезон и неслучайно напусна топ 70 на света. Японката не можа да отбрани купата си от Аустрелиън Оупън, отпадайки още в четвъртия кръг, а също по този начин продължаваше да не е в цветущо психическо положение и това се отразяваше на нейното показване. Азиатката обаче призна по какъв начин от скоро работи с психолог и наподобява, че това дава своите резултати, съдейки по скорошните ѝ игри. Осака господства над всяка една от съперничките си до момента на WTA 1000 конкуренцията в Маями, което ѝ донесе справедливо място измежду полуфиналистките. Днес някогашната номер едно не остави никакви шансове на Даниел Колинс, надигравайки я с разгромното 6:2 6:1 и ще спори с Белинда Бенчич за място във финала.

Началото на срещата не предвещаваше сходно развиване, защото финалистката от Мелбърн мина с лекост през първите си две подавания, единствено че след това четирикратната шампионка от Шлема откри надзор над събитията на корта и осъществя серия от пет следващи извоювани гейма, с цел да се откъсне напред в сетовете.

Втората част още веднъж започва с отлично извършено подаване на американката, която е известна с борбения си темперамент и изглеждаше, че ще станем очевидци на сериозна борба в идващите минути, само че непоставената тенисистка беше на радикално противоположно мнение и влезе в режим на наказателни акция, проправяйки си безпроблемно път към идната фаза на шампионата.

Rock solid
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР