На Националният съвет на БСП взехме категорична позиция за неучастие

...
На Националният съвет на БСП взехме категорична позиция за неучастие
Коментари Харесай

Вигенин: Взаимодействие между нас и ГЕРБ или ДПС е изключено

На Националният съвет на Българска социалистическа партия взехме безапелационна позиция за безучастие в кабинет, в който вземат участие ГЕРБ и Движение за права и свободи, нито пък сме подготвени да беседваме за кабинет с втория мандат, който явно отива в ГЕРБ. Взаимодействие сред нас и ГЕРБ или Движение за права и свободи е изключено.

Това съобщи в ефира на bTV зам.-председателят на Народно събрание Кристиян Вигенин.

Той добави, че Българска социалистическа партия е подготвена да стартира диалози с „ Продължаваме промяната “ за образуване на ново държавно управление.

„ Темата за Северна Македония беше използвана в опит да се опакова това, което направи „ ИТН “ – в една патриотична опаковка, която да се хареса на българските жители, тъй като това е третият парламент, който „ ИТН “ е напът да събори в границите на малко повече от година “, съобщи още Вигенин.

По думите му търканията в обединението, от страна на Има Такъв Народ, са били свързани на първо място с парите и опитът те, по непрогледен метод, да бъдат разпределени в посока, която „ Продължаваме промяната “ и другите съдружни сътрудник не са желали.

„ Износ на оръжия за Украйна няма, има експорт на оръжие за редица други страни. Какво се случва по-късно е различен въпрос. Няма по какъв начин да знаем “, сподели още той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР