Нана Гладуиш изненадващо изчезна от родния ефир, научи HotArena. Вместо

...
Нана Гладуиш изненадващо изчезна от родния ефир, научи HotArena. Вместо
Коментари Харесай

Къде изчезна Нана?

Нана Гладуиш изненадващо изчезна от родния ефир, научи HotArena.

Вместо нея, в предаването „ Съдебен спор ” предходната събота и неделя се появи актрисата Лара Златарева. „ Да повеждам това предаване е сбъднатата ми фантазия. Обстоятелствата го изискват ”, сбита бе за аргументите за рокадата някогашната водеща на именитото детско предаване „ Милион и едно стремежи ”. 

„ Уикенд ” разбра, че промяната на двете водещи не била планувана. Влошаване на положението на болната от рак Нана наложило екипът незабавно да потърси неин заместител. Зрителите на съботно-неделното сеирджийско предаване също бяха озадачени от неналичието на своята фаворитка.

При всички отсъствия на Гладуиш поради лекуване или проучвания в чужбина неин заместител бе съдията Иван Сотиров. Този път продуцентите решили да вкарат нова водеща, защото очаквали Нана да отсъства за по-дълго време. Появата на Кака Лара не хареса изключително на феновете. От неналичието на Гладуиш не бе удивен и Иван Сотиров, който обсипваше с похвали обичаната си Нана за нейния стайлинг. Юристът хладно поздрави нейната заместничка, без да я окуражи за нейния дебют в предаването. 

Буквално в последните дни ми се обадиха и ме ангажираха да сменя Нана. Много се притеснявах да не изложа и нея, и редактора Жоро Игнатов. Иска ми се да се показва по допустимо най-хубавия метод. Дано се е получило и не съм разочаровала хората ”, призна Кака Лара. 

Не е загадка, че Нана се намира в един от най-трудните интервали в живота си. През последните няколко месеца тя фрапантно се стопи до 50 кг, а поради многочислените химиотерапии косата на водещата опада и известно време тя водеше предаването с дълга руса перука. 5 години откакто пребори рак на лявата гърда, по време на надзорен обзор, лекарите още веднъж откриха карцином, този път на дясната й гърда. Дълго време водещата пазеше злокобната вест единствено за най-близките си хора. „ Човек се надява, че когато веднъж преодолее такава борба, няма да му се постанова да я води повторно ”, разкри за трагичната си борба Нана. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР