Намиращият се в дъното на класирането на Източната конференция отбор

...
Намиращият се в дъното на класирането на Източната конференция отбор
Коментари Харесай

Детройт Пистънс привлече гард от Оклахома Сити Тъндър

Намиращият се в дъното на класирането на Източната конференция тим на Детройт Пистънс притегли в състава си гарда на Хамиду Диало от Оклахома Сити Тъндър.

В подмяна "гръмотевиците " се снабдиха с 23-годишното украинско крило Святослав Михайлюк и предстоящ избор във втория кръг на драфта в Националната баскетболна асоциация.

22-годишният Диало, ученик на университета в Кентъки, записа през този сезон по 11,9 точки и 5,2 битки приблизително на мач при 48,1 % пукотевица от игра - все рекордни индикатори за кариерата му, която е в третия си сезон.

Раздялата с Михайлюк е продължение на проекта, който стартира новият общоприет управител на Детройт Трой Уивър, за замяна на състава. В момента в редиците на "буталата " има единствено един състезател, който бе част от отбора и през предишния сезон. Това е 20-годишният Секу Думбуя.Наскоро Детройт се раздели с двете си най-големи звезди - гардът Дерик Роуз бе трансфериран в Ню Йорк Никс, до момента в който договорът на Блейк Грифин бе преустановен и той подписа с Бруклин Нетс.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР