Намиращият се на предпоследното 15-о място във Втора лига отбор

...
Намиращият се на предпоследното 15-о място във Втора лига отбор
Коментари Харесай

Треньорска промяна в Созопол

Намиращият се на предпоследното 15-о място във Втора лига тим на Созопол най-сетне се реши на треньорска смяна, откакто тимът и напрактика изпадна. Досегашният старши треньор Румен Димов към този момент е преназначен на поста изпълнителен шеф.

Новият старши е брат му - Маргарит Димов, който досега беше негов асистент. Асистенти на по-малкия от братята ще бъдат Михаил Ралев, до момента също част от щаба, и капитанът Петър Кюмюрджиев, който през зимата се прибра от Малта с концепцията да помогне на отбора за оцеляването му в професионалния футбол.

В Созопол имат вяра, че ще оцелеят във Втора лига по административен път, най-много поради слуховете, че БФС ще наруши личната си Наредба и ще сътвори две дивизии на второто ниво- източна и западна.
В момента Созопол има 18 точки и е на цели 12 от Марица и Оборище, които са преди тях в класирането. В последните четири срещи от шампионата тимът от курортния град има гостувания на Монтана и Локомотив 1929 (София) и семейства на Марица и Нефтохимик 1962.

Снимка: ФК Созопол
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР