Намиращият се на 140 място в световната ранглиста словак Мартин

...
Намиращият се на 140 място в световната ранглиста словак Мартин
Коментари Харесай

Словашки квалификант отстрани Джокович в 3 сета

Намиращият се на 140 място в международната класация словак Мартин Клижан победи някогашния лидер в класацията Новак Джокович на „ АТР 500 “ шампионата на клей в Барселона.

Тръгналият от квалификациите левичар се наложи над шестия подложен сърбин с 6:2, 1:6, 6:3 след тъкмо 100 минути игра.

За това време Клижан, който игра полуфинал в София през 2016 година, направи три пробива от три благоприятни условия, а позволи два. В третата част той направи брейк в подаването на Джокович за 5:3 и след това елементарно затвори дуела.

Ноле получи „ уайлд кард “ за Барселона в последния миг, с цел да натрупа мачове на клей, само че отпадна още в първата си среща.

В различен дуел третият подложен Доминик Тийм отрази сетбол на против испанеца Хауме Мунар в тайбрека на първия сет и по-късно го победи със 7:6(8), 6:1.

В третия кръг австриецът ще играе против „ щастливия губещ “ Йозеф Ковалик от Словакия, който ненадейно в профил аржентинеца Гуидо Пея с 6:3, 6:3.

Двукратният победител в шампионата Кей Нишикори се отхвърли от присъединяване поради изтощеност и болки в китката. Това стана при 3:6 против Гийермо Гарсия-Лопес от Испания.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР