Намирането на най-подходящия контрацептив може да бъде изключително трудно. Дори

...
Намирането на най-подходящия контрацептив може да бъде изключително трудно. Дори
Коментари Харесай

Искате да промените метода си за контрацепция? Ето какво трябва да знаете

Намирането на най-подходящия контрацептив може да бъде извънредно мъчно. Дори да сте разискали обширно тази тематика с вашия гинеколог и да сте стигнали до взаимно решение, по-късно може да разберете, че това не е най-подходящия способ за вас. Например, в случай че не желаете всеки ден да пиете хапче и желаете да опитате серпантина, да вземем за пример, има няколко стъпки, които би трябвало да следвате, с цел да измененията метода за контрацепция.

Първо, добре е да определите преимуществата и минусите на настоящия способ за контрацепция. Това се прави за да можете по-лесно да определите кой различен способ би бил подобаващ за вас. Методът за контрацепция е строго самостоятелен и нормално хората би трябвало да опитат няколко разнообразни, до момента в който схванат кой е най-подходящ за тях. Нещо, което се отразява добре на една жена може да бъде неуместно за друга. Реакциите на организма като главоболие, ниско либидо, промяна на настроенията, по-обилно кървене, мигрена, акне и така нататък, би трябвало да ви накарат да помислите за промяна на типа контрацепция.

Ако сте решили да сменяте метода на контрацепция, би трябвало да поговорите с вашия доктор. Ето кои неща би трябвало да обмислите и попитате:

Ако обмисляте слагане на серпантина срещу зачеване, попитайте лекаря по какъв начин минава самата процедура на слагане.

Използвайте остарелия способ най-малко още 7 дни, откакто започнете новия.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР