Намираме се в автобус номер 60 в столичния квартал Овча

...
Намираме се в автобус номер 60 в столичния квартал Овча
Коментари Харесай

``Спаси София`` алармира за леден електробус номер 60 в столицата |

Намираме се в рейс номер 60 в столичния квартал Овча купел. Температурата сега е 5,5 градуса, заяви през днешния ден във видеоклип общинският консултант от " Спаси София " Борис Бонев. Той се е качил в електробусната линия 60, с цел да ревизира температурата.

Бонев изясни, че парното не работи, защото линия 60 се обслужва от електробуси, на които - съгласно информация от водачите в депата - не им стига да завъртят цялостен курс, с цел да заредят батерията на превозното средство.

" Искрено имаме вяра, че с цел да бъде градският транспорт алтернатива на автомобилното движние, той би трябвало да бъде бърз, постоянен и комфортен. Това няма по какъв начин да се реализира, в случай че температурата на пътуването е съвсем толкоз ниска, колкото е отвън рейса. Обличайте се доста дебело, в случай че се возите в градския превоз в София, изключително в електробусите, тъй като рискувате да умрете от мраз, за страдание ", предизвести Борис Бонев във видеото. 

Публикуваме целия текст на обявата в обществената мрежа без редакторска интервенция: 

" Това е пряк резултат от популизма

В момента липсва зарядна станция в Овча купел. За да придобиете визия за размера на обстановката – един подобен електроавтобус коства два пъти какъв брой два дълги съчленени рейсове на природен газ. Идвайки насам се возехме в газовите рейсове, които бяха с работещо отопление.

На каква температура се возят пасажерите в градския превоз на София?

С термометър ревизираме какъв брой градуса е в електробус по линия 60, след сигнали, че отоплението в електробусите не се пуска, a пасажерите мръзнат.
Излиза, че гордостта на Фандъкова и ГЕРБ - китайските електробуси, струващи 2 пъти повече от немски газови рейсове, не могат да устоят една обиколка с включено отопление, тъй като батерията им се изчерпва. Често батерията свършва и по средата на линията, пасажерите остават без превоз и се извиква спешен камион да тегли, което генерира още разноски и неудобства.
Ето до какво водят неприятното ръководство, популизмът и корупцията. Хайде стига към този момент неточност след неточност, неуспех след неуспех. Можем и заслужаваме доста повече и дружно ще го създадем! "

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР