Намирам за престъпно решението да се отварят разни ресторанти, фитнеси

...
Намирам за престъпно решението да се отварят разни ресторанти, фитнеси
Коментари Харесай

Писателят Людмил Станев: Престъпно е да се отварят ресторанти, когато няма легла в болниците

„ Намирам за незаконно решението да се отварят всякакви заведения за хранене, фитнеси и други неща, тъй като ние изнемогваме, а пък няма и кревати към този момент в лечебните заведения. И по какъв начин мислите, че се работи в такава конюнктура? На последното дежурство имах млад пациент с 32 сатурация, което е остра дихателна непълнота “, това сподели в за предаването „ Точно през днешния ден “ на Радио Пловдив писателят Людмил Станев, който работи в Спешна помощ във Варна.
Той е безапелационен, че до 1 юли всичко би трябвало да остане затворено, а изключение да вършат единствено аптеки, магазини за хранителни артикули и лечебни заведения.
Людмил Станев насочи и съвет към премиера Бойко Борисов.
„ Вместо да обикаля с джипа, дано да се качи на една кола за спешна помощ с мен. Предната промяна работих 15 часа, тъй като 2 часа чаках дружно с болния, с цел да го одобряват някъде, някъде! “, разяснява още Людмил Станев и добави, че доста от лекарите към този момент са на лимита на силите си и обмислят опцията да изоставен системата.
„ Хората нямат визия какъв брой е ужасно ситуацията, тъй като не са били лице в лице с заболяването “, сподели още Станев и ги прикани да се имунизират и да заобикалят обектите, където се събират доста хора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР