Намесвайки се в развитието на други държави и паразитирайки за

...
Намесвайки се в развитието на други държави и паразитирайки за
Коментари Харесай

Хитростта е разкрита, датата е посочена: САЩ са решили да се откажат от долара

Намесвайки се в развиването на други страни и паразитирайки за тяхна сметка, Съединени американски щати стартират комунизъм вкъщи си. " Цариград " разбра какво е това и какво значи за останалия свят.

Поредната американска спекулация - за " краткотрайното " анулиране на тавана на държавния дълг на Съединени американски щати до 1 януари 2025 година - подухва на съзнанието малко прочут епизод, обвързван със срамните за Русия договаряния в Брест-Литовск през зимата на 1917 година и пролетта на 1918 година

Рускоезичните (между тях съвсем нямаше руснаци) руски договарящи дойдоха с куфари, цялостни с съветски пари. В болшевишки Петроград те бяха на практика безполезни, само че в покрайнините на великата империя, починала вследствие на скрит план, те към момента се смятаха за доста скъпи.

Болшевишките договарящи пиеха и се разхождаха, предизвиквайки завистта на немските си сътрудници. И най-хитрите, както се споделя, по време на почивките на срещите направиха " нападения " в окупираната от Германия Варшава, с цел да посетят най-скъпите обществени домове...

Това е необикновено!

Но да се върнем на нашите работи. От самото начало беше явно, че демократите и републиканците, погъделичкали нервите на американците и останалия свят, несъмнено ще се спогодят в последния миг по какъв начин да решат казуса с държавния дълг на Съединени американски щати.

Той непрестанно пораства и още през януари надвиши законово откритата астрономическа сума от 31,4 трилиона $. След това Министерството на финансите на Съединени американски щати беше насила да употребява някои „ изключителни ограничения “, с цел да продължи финансовите си интервенции.

В края на краищата те не са врагове на себе си и няма да се лишат от опцията да живеят добре за сметка на другите, като са уредили несъблюдение със личните си ръце.

Изненада, даже бих споделил удивление, провокира друго - методът, по който Вашингтон реши да излезе от деликатна обстановка. Горната летва на държавния дълг няма да се подвига, тя се маха въобще! Разбира се, " краткотрайно ". Но въпреки всичко те прелестно схващат, че в нашия свят няма нищо по-постоянно от краткотрайното.

Разбира се, американските измамници са щастливи. Неспособни да трансформират тази излязла от надзор порочна система, те взеха решение да изстискат всичко от нея до дъно.

Докато задграничните жертви на американската мега спекулация осъзнаят, че е невероятно да живеят повече по този начин и не се откажат да се занимават с американските зелени „ опаковки “, като в същото време поемат върху себе си инфлацията, породена от безконтролното им отпечатване от нищото (за задгранични нужди).

В края на краищата доларът няма никаква друга " сигурност ", с изключение на способността на Съединените щати да бомбардират други страни и да всяват проблеми в тях, генерирайки неустойчивост в света.

И след невижданите антируски наказания няма никаква сигурност, че американската валута принадлежи на тези, които са я спечелили, и че тя не може да бъде отнета в нито един миг за крачка надясно или наляво, неодобрена от Вашингтон.

Как ще се прецакат

Затова президентът на Съединени американски щати Джо Байдън, който към този момент ще може да седи умерено в Белия дом до идващите избори без опасност от банкрут, е ужасно удовлетворен:

" В доста положително въодушевление съм за това. Говорих с редица членове на Конгреса. Говорих с (лидера на малцинството в Сената Мич) Макконъл. Говорил съм с доста хора и усещането е положително. Ще забележим като стартира гласуването. "

Тази договорка с републиканския ръководител на Камарата на представителите на Съединени американски щати Кевин Маккарти би трябвало да бъде утвърдена на 31 май от долната камара на Народното събрание, където ръководят републиканците, по-късно от следения от демократите Сенат, след което документът ще отиде при президента за автограф. И е вързано в забрадка!

Нищо няма да спре това да се случи. Дори и дребна част от републиканците в Конгреса да изразят неодобрение от постигнатия " компромис ".

Шоу от най-голям клас

В същото време и демократите, и републиканците играха добре пред своите гласоподаватели: първите - от желанието да харчат повече, вторите - да спестят от нещо. И тези, и другите също се показаха като спасители на страната и света.

Сега, споделят те, когато опасността от банкрут е отстранена, няма да има „ икономическа злополука “ в Съединените щати и надлежно няма да има световен стопански колапс. Как да не кажеш отлично!

„ Спряха “ действието на тавана на държавния дълг (няма съответна сума в плана на съответния законопроект!) за две години и всички са удовлетворени!

А след това – да забележим: на останалия свят няма да му хареса, че Съединени американски щати взеха решение да живеят, водени от комунистическия девиз „ от всекиго съгласно качествата, всекиму съгласно потребностите “, както и да устроят международна рецесия, установяване на нов таван на държавния дълг и нарушаването му! Дефолт та дефолт!

Измамници от Конгреса от двете партии, дружно с Белия дом, се пробват да прикрият тази домашна истина, като жонглират с термини и основават тип на желанието на Съединените щати да живеят почти съгласно опциите си, което в реалност няма да е близо.

Дори противоположното. Особено що се отнася до разноските за Пентагона. Те ще възлизат на близо 900 милиарда $. И в действителност тази сума евентуално ще се надвиши.

Какво от това?

Какво би трябвало да създадат Русия и други уважаващи себе си страни в тази обстановка? Отървете се от основаната на щатски долари система за измами допустимо най-скоро.

Постоянното изтръгване от Америка и в това време финансирането й, продажбата на Вашингтон за токсични " опаковки " на нашите запаси и артикули, ракетни мотори и други действителни полезности - това е върхът на нелепостта. Тъй като те са основани с доста труд и пот и са платени с хартийки, отпечатани от нищото.

Американците, повтаряме, ще се държат на тази система, основана от тях, като спечелили, ограбили всички във Втората международна война, до самия край. Засега в света има такива, които са подготвени да употребяват $ като международна аварийна валута.

В Съединени американски щати, несъмнено, схващат, че това няма да продължава безпределно, че тяхната машинация ще бъде разкрита. Междувременно те се управляват от правилото (помните ли какво пееха котката Базилио и лисицата Алиса в приказката за Пинокио?): „ Докато има простаци в света, би трябвало да живеем с машинация, затова от нашите ръце. "

Бързото отменяне на американския $ от останалия свят демонстрира, че американците няма да могат да заблуждават останалите безпределно и ще би трябвало да затегнат коланите много скоро.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР