Намесиха полицаи в скандал в известен наш зимен курорт.Сигнал за

...
Намесиха полицаи в скандал в известен наш зимен курорт.Сигнал за
Коментари Харесай

Мъж от Банско: Служители на Жандармерията ме пребиха в неделя през нощта

Намесиха служители на реда в скандал в прочут наш зимен курорт.

Сигнал за полицейско принуждение в Банско. Мъж твърди, че е пребит от екип на Жандармерия в неделя през нощта, без да провокира гнева на чиновниците на реда. Случаят се ревизира. 

Радослав Сарафов е прочут ковач в Банско. В събота работата в ателието траяла до късно. След това той се почерпил с сътрудниците си и си тръгнал. По пътя спрял, с цел да изчака останалите.

„ Оставих колата си в цеха и потеглих да се прибирам пешком. Изчаках още няколко мои сътрудници на два метра от колата на жандармерията. Отвори се задният прозорец и от вътрешната страна индивидът попита: „ Какъв си ти, бе? ”. Аз отговорих и ми се сподели още: „ Разкарай се, изчезвай незабавно! ”. Казах им: „ Добре, очаквам сътрудниците, с цел да потегли ". Те ми отвърнаха, че им преча да работят. Моята реакция беше: „ Как ви преча, аз не съм върху патрулката, а съм на улицата ”. Явно това нещо ги предизвика по някакъв метод. Излезе човек от шофьорската врата и непосредствено ме изрита в коляното. Паднах на земята и те започнаха да ме ритат още ”, описа мъжът пред Нова телевизия.

Боят спрял, когато сътрудниците на Радослав стигнали до мястото и се намесили. „ Какво ви е направил, татко на две деца, съвсем на 50 година, да се гаврите, да го тъпчете като говедо, до такава степен ли стигнахте? Големият бияч се беше скрил - стои на шофьорското място и си играе на телефона. Аз му споделих да излезе и да се показа ”, сподели Георги Делиев.

„ Ако ги нямаше, несъмнено щяха да ме смелят. Аз бях на земята и ме мачкаха ”, добави Сарафов.

От полицията обясниха, че казусът ще се проверява от Отдел „ Вътрешна сигурност ”. Кои тъкмо са чиновниците на Жандармерията към този момент не се оповестява. Но се знае, че те не са от Банско, били са командировани от Благоевград.

Сарафов прецизира, че не търси сензация или реванш, само че ще отстоява правата си. „ Тези хора си бяха навили на пръста да бият някого, да си разнообразят вечерта ”, добави потърпевшият.  

При първичния обзор тежки вътрешни пострадвания по Радослав не са установени. Проблемите в коляното му обаче не престават и нов обзор през днешния ден ще би трябвало да покаже каква тъкмо е контузията му. След това ще стане и ясно с лека или междинна телесна щета е пребитият мъж, написа Novini.bg.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР