Намереният в Александрия черен саркофаг не престава да привлича вниманието

...
Намереният в Александрия черен саркофаг не престава да привлича вниманието
Коментари Харесай

Ще пият течността, в която плуват разложените мумии, намерени в черния саркофаг с „проклятието на фараона“

Намереният в Александрия черен саркофаг не престава да притегля вниманието на поддръжници на тайните теории. БЛИЦ напомня, че по време на отварянето настана същински потрес, а „ гибелта изскочи от тайнствения черен саркофаг “.

Малко по-късно процедурата бе прекратена и вътре бяха открити три мумии, само че мощно развалени, защото саркофагът е бил запълнен с вода, просмукала се през цепнатина .

И макар тази информация неотдавна се появи петиция в интернет, която упорства да се даде опция на заинтригуваните страни да пият от течността.

Авторът на петицията изяснява, че течността от саркофага е като „ енергийна напитка “. А съгласно него щом някои отпие от нея ще получи мощ и мощност.


От самото разкриване на черния саркофаг той бе заобиколен от доста митове за проклятия, съхранени в него, способни да убият целия свят.

„ Ние би трябвало да пием от алена течност от прокълнатия черен ковчег като газирана напитка. Така ще отнемем силата на проклятието, само че може да умрем “, написа един от подписалите петицията в своя Twitter профил.

Петицията към този момент е събрал 5000 почитатели, които не стопират да умуват какво би се случило, в случай че пият от течността, която се намира в гигантския черен саркофаг.



Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР