Налагал го с юмруци, защото плачелоОкръжна прокуратура в Пловдив внесе

...
Налагал го с юмруци, защото плачелоОкръжна прокуратура в Пловдив внесе
Коментари Харесай

Пастрок пребил до смърт 3-годишно дете

Налагал го с юмруци, тъй като плачело
Окръжна прокуратура в Пловдив внесе в съда обвинителен акт против 23-годишен мъж, пребил до гибел 3-годишно дете. Причината за жестокостта била, че момченцето доста плачело и не се отделяло от майка си.

Престъплението бе осъществено на 9 март м. година в ромската махала в Асеновград. Обвиняемият М. М. живеел на брачен начала с майката на детето. Разследването посочило, че той удрял с плесници по лицето и юмруци в тялото момчето. Хвърлял го и на леглото няколко пъти и то се блъснало в облегалката на спалнята, паднало и на земята.

Майката станала очевидец на зверството и с цел да не го издаде, мъжът я заплашил, че ще я убие, като насочил нож към гърлото ѝ. Пострадалото момче е било откарано в болничното заведение в гр. Асеновград, където единствено била установена гибелта му. Първоначално пастрокът и майката съобщили пред медици, че детето паднало на улицата и умряло.

Роми от махалата пък окупираха болничното заведение в Асеновград, защото първоначално не бе ясна повода за гибелта на бебето.

Медицинска експертиза открила, че повода е тежка гръдна и коремна контузия, довела до дихателна непълнота и остра кръвозагуба.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР