Накратко VIN е съкращение от Vehicle Identification Number или с

...
Накратко VIN е съкращение от Vehicle Identification Number или с
Коментари Харесай

Какво е VIN и какво показва той?

Накратко VIN е редуциране от Vehicle Identification Number или с две думи идентификационния номер на всеки автомобил. Той е изцяло неповторим за всяка кола и два идентични VIN-а не могат да съществуват. Състои се от композиция на 17 числа и букви и дава информация за автомобила. Днес ще ви разясним какво значат VIN-овете на колите планувани за европейския пазар.
Първите три признака са неповторим код на всеки авто производител. Следващите 6 признака (от 4 до 9) демонстрират каква категория е транспортното средство, типа мотор и скоростна кутия, като също по този начин могат да покажат и данни за платформата на която е издигнат.
Останалите 8 признака са неповторима композиция за всеки един автомобил и са серийния номер по който всеки автомобил бива в детайли разпознат. Той включва другите екстри и варианти с които той е оборудван. В интернет има доста уеб сайтове, които разчитат тъкмо вашия VIN и могат да покажат детайлна информация за автомобила ви, а разнообразни стратегии могат да се употребяват за намиране на части и следене на историята на транспортното средство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР