Наистина не отне много време на Facebook да пусне функцията

...
Наистина не отне много време на Facebook да пусне функцията
Коментари Харесай

Facebook започна да предлага функцията Unsend в Messenger

Наистина не лиши доста време на Фейсбук да пусне функционалността Unsend за Messenger , само че може да се наложи да почакате, до момента в който тя стане налична на вашите географски ширини. В момента тя е дейна в приложенията на Messenger за Android и iOS в Боливия, Колумбия, Литва и Полша, като обещанията са да бъде налична в други страни допустимо най-скоро.
Поне функционалността е идентична на всички места. Разполагате с 10 минути , с цел да оттеглите известие, като мястото му в диалога ще бъде маркирано. Фейсбук ще резервира изтритите известия за къс интервал от време, с цел да попречи на хакери да се възползват от опцията за покриване на следите си.

Това не е края на проектите на Фейсбук в тази посока. Компанията има намерение да вкара още функционалности, като да вземем за пример период за приключване на некриптирани известия или на цели диалози.

Причините зад прибавянето на тази алтернатива не са напълно алтруистични. Това би могло да помогне на управлението да пази значими диалозите в загадка (Марк Зукърбърг научи това, когато през 2004 година изтекоха разговори) и може да размие отговорността – в последна сметка проверяващите органи не могат да четат известия, които не съществуват.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР