Наистина ли пенисът е „най-милото“ на мъжа? Сигурно, щом обръщат

...
Наистина ли пенисът е „най-милото“ на мъжа? Сигурно, щом обръщат
Коментари Харесай

Всеки 4-ти мъж не харесва пениса си

Наистина ли пенисът е „ най-милото “ на мъжа? Сигурно, щом обръщат толкоз огромно внимание на размера му. Според една анкета 27 % от господата не харесват пениса си, най-малко в отпуснато положение. И това въздейства съществено на половия (половия) им живот.

В рамките на едно изследване, оповестено в профилираното списание „ Архивс ъф Секшуъл Бихейвиър “, учените попитали към 4100 мъже какво мислят за гениталиите си. Резултатът: 27 % не били удовлетворени от дължината на пениса си като цяло, а 19 на 100 били разочаровани от размера му и в еректирало положение. 15 % пък не били изключително въодушевени от диаметъра (дебелината) на възбудения си член. Освен за размера, господата се тормозили и за изгледа на главичката му. Значително по-малко проблеми създавали на мъжете миризмата или изпъкналите вени, които се обрисуват по него при ерекция.

Страх в спалнята

Проблемът с външния тип на пениса навело и на други заключения. Защото учените поискали от интервюираните мъже да опишат детайлности от половото си държание. Така станало ясно, че недоброто отношение към личния член се отразявало и върху либидото.

Мъжете, които не харесвали гениталиите си, били относително по-малко полово дейни от тези, които ги одобрявали изцяло. Докато 50 % от доволните показали, че вършат секс всяка седмица, то при недоволните резултатът бил 39 на 100. Освен това последната група надалеч по-малко се изказала в интерес на оралния секс. От тези числа учените заключили, че несигурността по отношение на „ най-милото “ може да докара и до боязън в спалнята. А това се показва в естествени задръжки във връзка с интимността.

От всичко дотук излиза, че размерът в действителност има значение: само че единствено когато мъжът прекомерно се фиксира върху него. Препоръката към господата: престанете да се занимавате толкоз с външния тип и дължината на мъжкото си достолепие! Най-вероятно вие сте доста по- сериозни от партньорката си. Едно ново проучване на Калифорнийския университет демонстрира, че цели 84 % от дамите са удовлетворени от размера на пениса на своя сътрудник.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР