Наистина ли пенисът е „най-милото“ на мъжа? Сигурно, щом обръщат ...

Наистина ли пенисът е „най-милото“ на мъжа? Сигурно, щом обръщат

Всеки 4-ти мъж не харесва пениса си

Наистина ли пенисът е „ най-милото “ на мъжа? Сигурно, щом обръщат толкоз огромно внимание на размера му. Според една анкета 27 % от господата не харесват пениса си, най-малко в отпуснато положение . И това въздейства съществено на сексуалния (половия) им живот.

В рамките на едно изследване , оповестено в специализираното списание „ Архивс ъф Секшуъл Бихейвиър “, учените попитали към 4100 мъже какво мислят за гениталиите си. Резултатът: 27 % не били удовлетворени от дължината на пениса си като цяло, а 19 на 100 били разочаровани от размера му и в еректирало положение . 15 % пък не били характерно въодушевени от диаметъра (дебелината) на възбудения си член. Освен за размера, господата се притеснявали и за изгледа на главичката му. Значително по-малко казуси създавали на мъжете миризмата или изпъкналите вени, които се очертават по него при ерекция.

Страх в спалнята

Проблемът с външния тип на пениса навело и на други заключения . Защото учените поискали от анкетираните мъже да разкажат детайлности от сексуалното си държание . Така станало ясно, че недоброто отношение към личния член се отразявало и върху либидото.

Мъжете, които не харесвали гениталиите си, били относително по-малко сексуално дейни от тези , които ги одобрявали изцяло . Докато 50 % от доволните посочили, че правят секс всяка седмица, то при недоволните резултатът бил 39 на 100 . Освен това последната група далеч по-малко се изказала в интерес на оралния секс. От тези числа учените заключили, че несигурността по отношение на „ най-милото “ може да докара и до боязън в спалнята. А това се изразява в естествени задръжки във връзка с интимността.

От всичко дотук излиза, че размерът в действителност има значение: само че единствено когато мъжът прекомерно се фиксира върху него. Препоръката към господата: престанете да се занимавате толкоз с външния тип и дължината на мъжкото си достолепие ! Най-вероятно вие сте доста по- сериозни от партньорката си. Едно ново проучване на Калифорнийския университет посочва , че цели 84 % от дамите са удовлетворени от размера на пениса на своя сътрудник .

Източник: marica.bg