Наистина е време за мъже! Футболните национали на България гостуват

...
Наистина е време за мъже! Футболните национали на България гостуват
Коментари Харесай

ВРЕМЕ ЗА МЪЖЕ: България с тежка задача в Унгария

Наистина е време за мъже! Футболните национали на България гостуват на един от любимците в група " G " от квалификациите за Евро 2024 Унгария на стадион „ Пушкаш Арена “ в Будапеща. Мачът тази вечер стартира в 21,45 часа.
 „ Лъвовете “ започнаха квалификациите за Евро 2024 с кошмарна загуба от Черна гора с 0:1 вкъщи. Това бе първо проваляне за „ трикольорите “ под управлението на сръбския селекционер Младен Кръстаич. В часовете преди дуела в Будапеща стана ясно, че централният защитник Петко Христов със сигурност пропуща дуела поради контузия в десния крайник. Така 24-годишният футболист на Венеция отпада от сметките на Младен Кръстаич. В Будапеща заради същата причина няма да играе и капитанът на Лудогорец Антон Недялков.

" Имахме тежък мач против Черна гора. Отборът доста се измори и даде доста от себе си. Имахме два дни да се възстановим. Видяхме кое сме могли да създадем по-добре. Подготвихме се добре за утрешния мач, който ще бъде тежък. Съперникът е доста добър тактически и физически. Имаме проект Б. Всеки треньор има План Б “, показа Кръстаич преди срещата в Унгария.

Това ще бъде първи мач за Унгария в европейските квалификации. В четвъртък играчите на италианския селекционер Марко Роси надделяха с 1:0 отбора на Естония в другарски мач на " Пушкаш Арена ", като не е за подценяване фактът, че маджарите имаха 24 часа повече за отмора по отношение на " лъвовете ".

България ще бъде сложен съперник. Много атлетичен, физически мощен отбор със солидна халфова линия. Не би трябвало да оставяме пространства на противника, тъй като те разполагат с задоволително бързи футболисти, които ще се възползват от тях. Унгарският народен тим не може да подценява нито един конкурент. Българите изгубиха в петък, само че съгласно това, което бе показано по малкия екран, те заслужаваха повече “, разяснява селекционерът Марко Роси.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР