Наи-важният фактор за нашия успех в областта на изкуствения интелект

...
Наи-важният фактор за нашия успех в областта на изкуствения интелект
Коментари Харесай

Мария Габриел: Най-важният фактор за успеха ни в областта на изкуствения интелект е доверието на гражданите

Наи-важният фактор за нашия триумф в региона на изкуствения разсъдък e доверието на нашите жители. Ключово е всички - от компаниите в обичайните промишлености, през дребните и междинни предприятия и стартъпите, до нетехнологичните компании, да се възползват от преимуществата, които им дава изкуственият разсъдък. Това съобщи българският еврокомисар по цифровата стопанска система и общество Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През... към профила по време на конференцията за показване на ограниченията на Европеиската комисия в региона на изкуствения разсъдък. Европеиският метод включва три посоки, с цел да усили обществените и частните вложения в региона на изкуствения разсъдък, да приготви социално-икономическите промени и да подсигури подобаваща етична и правна рамка.

Мария Габриел мощно акцентира, че показаните през днешния ден ограничения целят жителите и сдруженията да усетят изгодите от новите технологии. "Цифровите промени засягат всички ни. За повишение на конкурентоспособността на нашата стопанска система, с цел да се подготвим по-добре за обществените и икономическите промени, с цел да имаме метод, които се основава на полезностите ни, представяме днешното предложение. Развитието на европеиския софтуерен капацитет има огромна добавена стоиност, само че този развой постоянно би трябвало да е съпроводен от доверието на потребителите ", съобщи българският еврокомисар. Тя очерта упоритостта на Европеиската комисия да активизира 500 милиона евро вложения до 2020 година, което е 70% повече, в сравнение с през днешния ден. Заедно с инвестиция от държавите-членки и частни вложения може да се доближи до 20 милиарда евро през идващите 3 години.

Комисар Мария Габриел означи като основен детайл за развиването на изкуствения разсъдък наличността на данните. "Именно заради това препоръчаните ограничения визират по-добра досегаемост и повторна приложимост на данните от обществения бранш, от обществените научни проучвания. Европеиските стартъпи се нуждаят от тези данни, с цел да се развиват, да оферират нови услуги.

Във връзка със здравните данни, българският еврокомисар очерта трите съществени насоки, съпроводени с съответни ограничения. "Ако се разболеете в чужбина, вашето здравно досие ви следва. Това значи, че лекарите в страната, която посещавате, имат достъп до данните и вашият лекуващ доктор ще знае какво е станало, откакто се завърнете. Освен това би трябвало да се опитаме да сближим опцията за обработка на данните, което ще способства за развиване на персонализирана медицина и възстановяване на предварителната защита. Запазваики европеиските жители в сърцевината на нашите грижи можем да продължим и да изградим цифровия обединен пазар ", съобщи още българският еврокомисар Мария Габриел.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР