Находчив бизнес завъртя жената на Борис Солтарийски - Аделина. Половинката

...
Находчив бизнес завъртя жената на Борис Солтарийски - Аделина. Половинката
Коментари Харесай

Жената на Солтарийски завъртя доста находчив бизнес със Слави

Находчив бизнес завъртя дамата на Борис Солтарийски - Аделина. Половинката на музиканта от " Ку-ку бенд " се уреди да облича женската част от екипа на Слави с облекла от стилната си линия. Тя дава облеклата на Дългия без пари, само че той ги популяризира всяка вечер в предаването си. Самата Солтарийска до неотдавна публично вземаше и заплата от Трифонов, тъй като работеше в екип " Гости ". Откакто стартира да се изживява като дизайнерка, тя напусна екипа, само че се разбра със Слави да й помогне в амбициозното начинание. Не е загадка, че брюнетката е фаворитка на Трифонов още от годините, когато се появи на кастинг за плана му " Умна и красива ".

Дългия толкоз я хареса, че я взе на работа и даже потеглиха клюки за любовна спекулация сред двамата. Факт е, че усетите за дами на Слави и Солтарийски изцяло съответстват. Те имаха и друго общо гадже - Мартина Огнянова.

Макар постоянно да се появяват слухове за разлъка сред Аделина и Борис, двамата са дружно, само че артистът държи под око жена си. Солтарийска не пропуща опция да се похвали с апетитното си тяло и това мощно нервира брачна половинка й. Наскоро Солтарийска изпълни гърдите си със силикон и това я окуражи още повече да театралничи с изрязани бански.

След цяла поредност от селфита, на които мацето едвам прикрива новите си придобивки, Аделина ограничи провокативните фотоси. Музикантът от " Шоуто на Слави " е предизвестил половинката си да спре с палавите снимки, тъй като не утвърждава неприличните оферти, които получава в обществените мрежи, пише  " България Днес ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР