Наградите МОВО (Music of Black Origin) излъчиха двама победители за

...
Наградите МОВО (Music of Black Origin) излъчиха двама победители за
Коментари Харесай

Ето кои са победителите на наградите за черна музика MOBO


Наградите МОВО (Music of Black Origin) излъчиха двама спечелили за най-хубав албум - Литъл Симз и дебютанта Нъкс, заяви Би Би Си.

Това се случва за първи път в 25-годишната история на премиите, честващи черната музика и просвета. Наградата МОВО е още едно самопризнание за рапърката Литъл Симз, която предишния месец беше удостоена с наградата " Мъркюри " за най-хубав английски или ирландски албум за изключително персоналния " Sometimes I Might Be Introvert ". Нъкс завоюва премията за джаз-рап опуса " Alpha Place ", наименуван на лондонски квартал, където е израснал. Миналата година той беше отличен за дебют.

" Двамата реализатори демонстрират накъде отива английският рап - обосноваха се съдиите - както като продукция, по този начин и лирически ". Крейг Дейвид извърши шлагерите си " Fill Me In ", " Re-Rewind " и " When The Bassline Drops " на церемонията. Той и Найл Роджърс получиха награди за цялостни достижения. От сцената Крейг Дейвид  посвети премията на татко си, който е бил жертва на " расизъм и тормоз ", когато се е преселил в Лондон, само че го е отгледал с обич и му е казвал в никакъв случай да не се отхвърля от задачата си. Крейг Дейвид получи почетната премия 22 години, откакто печели първата си МОВО за дебют през 2000 година

Найл Роджърс основава шлагери повече от 50 десетилетия. Той е написал " Like A Virgin " на Мадона, " Let's Dance " на Дейвид Боуи и " Cuff It " на Бионсе. Легендарният музикант сподели, че постоянно се е чувствал вкъщи в Лондон. " Англия постоянно ме е подкрепяла, само че от време на време в Америка расизмът допринасяше за развиването ми " - сподели той.

Лондонският рапър Сентръл Сий завоюва премиите за най-хубав реализатор и видео на годината за провокативния си химн " Doja ". Пинк Пентърес, която оглави класацията " Звукът на 2022 година ", завоюва премията МОВО за най-хубава певица. Бърна Бой измести Бионсе, Дрейк и Кендрик Ламар за премията за най-хубав интернационален реализатор. Той беше отличен и за най-хубаво африканско осъществяване. Групата " Ди-Блок Юръп " се наложи в категорията за най-хубав хип-хоп. Наградата за ария на годината получи Дрей Мак за шлагера " Own Brand (Baddie) ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР