Наградата за хит на тази толкова скучна предизборна кампания определено

...
Наградата за хит на тази толкова скучна предизборна кампания определено
Коментари Харесай

Излъгаха и с брънча на АнтиН I

Наградата за шлагер на тази толкоз скучна предизборна акция несъмнено отива в Политическа партия с поканата за „ брънч ” в Благоевград с Лена (Бориславова) и „ годеника ” й Миро(слав Иванов).

 

Освен тотално неразбираемото тъкмо за Пиринска Македония събиране на ядене и пийване с англизма – нещо приблизително сред закуска и обяд, неверно беше изписан и адресът – ул. АнтиН I, което издава у най-претендиращата за просвета и цивилизованост партия за липса на обикновени знания по история и граматика на българския език.

 



 

След всеобщите насмешки във Facebook с „ брънча ”, последвал единствено с ден оповестените за фейкови торбички на ПП-ДБ, напълнени със колбас и лютеница , чиито снимки обиколиха ФБ, покана беше поправена и към този момент сбирката с Лена и „ Миро ” беше оповестена единствено като „ кафе ”. А неговото име набъбна до Мирослав.

 

Сбърканото име на първия български екзарх обаче остана АнтиН.

 

Още преди 10 дни, когато беше едвам на старта и не толкоз мощна колкото през днешния ден, акцията на ПП-ДБ в обществените мрежи беше оценена на 600 000 лева, а евентуално към този момент цената й е над милион.

 

Но пъти повече – най-малко 2 милиона лв., обединението е похарчила за безбройните билбордове, с които е опасала България. А дотация няма.


 

Мария Пенчева

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР