Наградата “Ученик на годината ще бъде учредена от община Хасково

...
Наградата “Ученик на годината ще бъде учредена от община Хасково
Коментари Харесай

500 лв. за ученик на годината

Наградата “Ученик на годината ” ще бъде учредена от община Хасково и присъдена в Деня на българската култура и просвета и славянската книжовност, в случай че съветниците одобряват предлагането на кмета.  

Наградата е самостоятелна и се присъжда на възпитаници с високи достижения в региона на науката, изкуствата и спорта от образователните заведения на територията на общината, като цели да разпространява техния гений и триумфи. Възпитаници от първи до дванадесети клас ще имат достойнството да бъдат удостоени с нея.

Наградата “Ученик на годината ” ще бъде връчена на деца в филантропичната и природо-математическата област, а също по този начин и в региона на изкуствата и спорта и професионалното обучение.

Номинациите се правят от учебните шефове след решение на педагогическия съвет. Постиженията на претендента за интервала от май м.г. досега се вземат в поради, се показва в докладната. Ще се показват и сведения за триумфа на ученика в школото и държанието му.
Класирането се прави от експертна комисия към общината. Срокът за подаване на номинациите е до 18 май. Наградата включва грамота, плакет и парични средства в размер на 500 лева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР