Наглостта на Явор Бахаров няма край. Този път вече затворът

...
Наглостта на Явор Бахаров няма край. Този път вече затворът
Коментари Харесай

Дрогираният и арестуван Явор Бахаров към полицаите: Ще си пуша марихуана колкото си поискам!


Наглостта на Явор Бахаров няма край. Този път към този момент пандизът не му мърда, откакто за трети път е заловен да кара в нетрезво положение.

В неделя вечерта артистът е бил арестуван в 4 РПУ – София, откакто при инспекция е било открито, че има съществуване на наркотични субстанции в кръвта и кара в това положение.

Вместо да се засрами, изненадващо Бахаров се е държал безочливо с ченгетата, явно още зависим на неразрешените вещества, които е приел преди този момент. Той дори си е разрешил да се прави на недостижим пред тях.

„ Ще си пуша марихуана колкото си желая и вие нищо не можете да извършите “, споделил Явор в лицата на катаджиите.

Постъпката му е толкоз нагла, в случай че сега още изтърпява условна присъда. Нормално е да се усеща недостижим, откакто още при предишното му залавяне с опиати трябваше да влезе дейно в пандиза, само че очевидно с пари и връзки се измъкна.

Сега обаче ще му е доста по-трудно да го направи, тъй като това е трето нарушение, а по закон още след второто би трябвало да лежиш в пандиза. Този път за артиста не се вижда светлина в тунела и по всяка възможност той ще се озове зад решетките за дълго.

Проблемите с опиатите направиха от Явор Бахаров една руина и петно, а в миналото имаше капацитет за нещо в живота. Похаби всичките си пари за дрога, а и остана без жена до себе си, защото Рая Пеева му би шута още напролет.

Източник: Dir.bg
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР