Нагли крадци отмъкват автомобили, докато собствениците им ги чистят от

...
Нагли крадци отмъкват автомобили, докато собствениците им ги чистят от
Коментари Харесай

Кражби на ключ хит през зимата, задигат коли докато собствениците им ги чистят от снега

Нагли крадци отмъкват коли, до момента в който притежателите им ги чистят от снега и леда. В София към този момент има няколко регистрирани случая. Някои от тях са документирани с видеозаписи от охранителни камери. Така наречените “кражби на ключ ” са шлагер през зимата, оповестява Нова телевизия.

Пламен Максимов от отдел „ Престъпления, свързани с МПС ” към Столична дирекция на вътрешните работи изясни, че за последните 20 дни са регистрирани две такива обири. Такива незаконни отнемания се правят единствено през зимния сезон, когато жителите си оставят колите със разпален мотор и те изчезват за секунди ”, добави той в предаването „ Здравей, България ”.

Максимов изясни, че в единия случай притежателят е оставил колата си да се размръзне и се прибира за малко до дома си. След това схваща, че тя е изчезнала. Другата кражба е осъществена, до момента в който притежателят на откраднатото возило си купува баничка. В момента  се работи по определяне на крадците.

Според него такива обири може да има безусловно на всички места, защото причинителите са от друг контингент. „ Миналата зима са осъществени 16 такива престъпни действия, 4 са разкрити, На причинителите им са с повдигнати обвинявания. Някои от тях са наркозависими, а други имат престъпни прояви. Трети пък не са се сблъсквали в никакъв случай с органите на реда “, сподели още Пламен Максимов. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР