Нагли крадци атакуваха къщата на телевизионната легенда Димитър Цонев в

...
Нагли крадци атакуваха къщата на телевизионната легенда Димитър Цонев в
Коментари Харесай

Крадци нахлуха в къщата на Митко Цонев! Деси бясна: Ако бях там, щях да ги гръмна като лекаря в Пловдив!

Нагли крадци нападнаха къщата на телевизионната легенда Димитър Цонев в столичния кв. „ Бояна ”, до момента в който вътре вечерят жена му Мариана и внучето Янчо, научи HotArena.

Дъщерята на починалия журналиста Деси заяви за набега  пред „ Таблоид ” с уточнението, че това е втори опит родният й дом да бъде опоскан от развилнелите се нарушители.

„ Тия гадове се пробваха да ни оберат през втория етаж, до момента в който майка ми и синът ми Янчо вечеряха изпод. Представете си какъв стрес е това – детето да види някакви отпадъци, които ровят в стаите? За благополучие, откакто влезнали вътре, се задействала алармата и апашите се изнесли под налягане ”, гневна е дъщерята на Митко Цонев. Деси акцентира, че 8-годишният Янчо и баба му са извънредно изплашени след похищението.

„ Ако бях у дома, щях да ги гръмна без да ми мигне окото, тъкмо като стори лекарят в Пловдив, който простреля циганина-крадец с цветния прякор Плъха. Не мога да се примиря, че някакви боклуци ще ми влязат в дома при детето, с цел да опоскат бижута и пари, с които да се надрусат като говеда ”, стиска устни хубавицата.

По думите й след закононарушението не си е правила труда да подаде сигнал до Министерство на вътрешните работи. „ Какво ще оказват помощ? Само ще се помотаят малко, ще обяснят, че отпечатъци не могат да смъкват и ще си идат, няма смисъл да крещя полиция ”, подвига плещи старлетката.

Деси Цонева разкри, че това не е първият опит за кражба от родния й дом. Преди години кокошкари се пробвали да опоскат къщата точно на Димитровден, до момента в който баща й Митко се готвел да почерпи другари за именния ден.  Като превантивна мярка против бъдещи щурмове сем. Цоневи към този момент е оборудвало дома с охранителна система, последна дума на техниката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР