Нагли автокрадци посегнаха на любимата играчка на красивата синоптичката Натали

...
Нагли автокрадци посегнаха на любимата играчка на красивата синоптичката Натали
Коментари Харесай

Посегнаха на любимата играчка на Натали Трифонова

Нагли автокрадци посегнаха на обичаната играчка на красивата синоптичката Натали Трифонова. Апашите пробваха да откраднат първокласния джип БМВ Х5 на чаровната водеща на COOL.t  по бТВ. В края на февруари незнайни и до през днешния ден апаши са проникнали в подземния гараж на жилищна кооперация, в която живее най-популярната и одумвана синоптичка, написа в. " Уикенд ".

Автокрадците съумели да отключат тузарското возило за 150 000 лв., само че се провалили при опита да разбият софтуерната отбрана на джипа, с цел да го подкарат и избягат с него. Според осведомени автоапашите са употребявали съвременна джаджа, която обаче не е сработила.

Крадците са си тръгнали с празни ръце, без да посегнат на нито един от останалите коли в подземния гараж. Съседи на Натали Трифонова споделят, че синоптичката е била доста обезпокоена след несполучливия опит да й откраднат джипа. Още на идващия ден тя откарала возилото за обзор в оторизиран сервиз на БМВ в столичния квартал " Дружба ".

Тя подозирала, че бандитите са сложили тракер – проследяващо устройство, посредством което да наблюдават придвижването на набелязания от тях джип. Такова обаче не е било открито при огледа.

 Натали Трифонова се фука с джипка разкош с куп екстри (снимки на папарак)

След несполучливия опит да й бъде похитено возилото Натали Трифонова и съседите й незабавно са поставали охранителни камери в подземния гараж и са подменили вратата на гаража с по-сигурна и здрава преносима решетка.

Синоптичката се снабди единствено преди няколко месеца с първокласен джип БМВ Х5 от тунинговата версия " М пакет ". Заводската цена на поръчковия джип надвишава 150 000 лв.. Последното известно гадже на хубавицата е милионерският наследник Доан Хасан, с който ту се събират, ту се разделят, само че май в този момент още веднъж са дружно.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР