Наемател и хазяинът му се оказаха двете жертви на двойното

...
Наемател и хазяинът му се оказаха двете жертви на двойното
Коментари Харесай

Жертвите в Казанлък са наемател и хазяин, които се ръгали взаимно с ножове

Наемател и хазяинът му се оказаха двете жертви на двойното ликвидиране в Казанлък. 36-годишният Николай живеел чартърен в жилището на 44-годишния Жельо в блок №15 в локалния квартал "Изток ", където и двамата бяха открити мъртви тази заран.
Хазяинът през вчерашния ден отишъл на посетители на своя наемател и двамата почнали да пият. В 21.30 часа поръчали на таксиметров водач да им докара алкохол до жилището - услуга, която се предлага в града.
Продължили да пият и към среднощ пробвали още веднъж да поръчат алкохол на същия таксиметров водач, само че той не вдигнал.
След подаден рано сутринта сигнал от живеещи в блока до Министерство на вътрешните работи, униформените е трябвало да разбият вратата на жилището, защото бил заключен. Първоначалната версия е, че двамата са си нанесли смъртоносни рани с хладно оръжие. Към момента се счита, че няма различен забъркан. Не е ясна и повода за кървавата драма.
В жилището с Николай живеело и кучето му, което стана ясно, че е обезобразило Жельо, само че към момента няма данни дали това се е случило преди или след гибелта на 44-годишния мъж. Домашният любим не е протегнал ръка на притежателя си. Той е откаран в общинския подслон.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР