Надяваме се да стабилизираме демокрацията в държавата чрез трите основни

...
Надяваме се да стабилизираме демокрацията в държавата чрез трите основни
Коментари Харесай

Любомир Каримански: Казваме „Стоп“ на политическия религиозен фанатизъм


„ Надяваме се да стабилизираме демокрацията в страната посредством трите съществени стълба – да имаме икономическа и правна сигурност, опазване на здравето и обучение “.

Това сподели в „ Тази заран “ Любомир Каримански, претендент за народен представител от коалиция „ Заедно “.

„ Това, което ни отличава от другите, е, че споделяме „ Стоп “ на политическия набожен фанатизъм и преди всичко извеждаме проблемите на хората в стопанската система, опазването на здравето и образованието “, добави Каримански.

По думите му тези проблеми не съумяват да обединят „ тези с високото его “.

„ Тези, които имаха опция да ръководят 30 години. Крайно време е тези партии да имат морала и доблестта да се отдръпват, а не да не престават да желаят властта “, прикани Любомир Каримански.

Той съобщи, че с делата си е посочил, че може да консолидира хора.

Коалиция „ Заедно “ назовават някои неща в отчета на финансовото министерство, който излезе неотдавна, пресилени и недомислени.

„ Пресилено и безогледно е изявлението във връзка с валутния ръб и курса лев-евро. При изискване, че имаме прекомерно висок дял на интернационалните валутни запаси, това значи, че нито валутният ръб, нито левът са застрашени “, сподели Каримански.

Той прикани да не се всява суматоха, с цел да не се дестабилизира страната.

„ Реалното положение на страната е, че и през 2023 година ще имаме растеж на стопанската система, само че доста по-бавен растеж. Не би трябвало да плашим хората с някаква изключителна обстановка, само че в това време не трябва да подценяваме растящите разноски и би трябвало да създадем по този начин, че темпът на разноските в Държавния бюджет да бъде занимателен спрямо темпа на приходите “, уточни Любомир Каримански, допълвайки, че е значимо да не се позволява свръх недостиг.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР