Надяваме се, че на 1 февруари заведенията ще отворят. Вече

...
Надяваме се, че на 1 февруари заведенията ще отворят. Вече
Коментари Харесай

Алибегов категоричен за работата на заведенията: Няма накъде да отстъпваме повече!

Надяваме се, че на 1 февруари заведенията ще отворят. Вече видяхме първата стъпка - отварянето на заведенията за хранене към хотелите. Това съобщи пред Българска национална телевизия ръководителят на Асоциацията на заведенията в България Ричард Алибегов.

"Ще заработим при строги правила - 50% потенциал, стерилизация и разстояние сред масите ", разкри той.

"28 000 са заведенията в България, а нарушаванията са едвам в десетки. А, за какво се нарушават разпоредбите? Защото три месеца хората стоят без приходи. Когато има нарушавания, би трябвало да има актове ", добави Алибегов.

"Предложихме работата на заведенията да бъде до 23:30 ч. ", сподели ръководителят на Асоциацията на заведенията в България.

"Загубите ни не могат да се изчислят, значимото е да си върнем чиновниците. Много е значимо да отворим и повече да не затваряме ", заяви Алибегов.

"Няма накъде да отстъпваме повече. Направихме всичко допустимо - дезинфектанти, машини, пречистватели за въздух ", разяснява още той.

"Да отворим заведенията и без разрешение е прекрасен метод на митинг ", разкри ръководителят на Асоциацията на заведенията в България.

"Браншовете в България не би трябвало да се разделят - 100 000 души са заети в ресторантьорския бизнес ", приключи Ричард Алибегов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР