Надявам се скоро да има конкретно законодателно предложение за електронните

...
Надявам се скоро да има конкретно законодателно предложение за електронните
Коментари Харесай

Цачева: Надявам се скоро да има конкретно предложение за електронните доказателства

Надявам се скоро да има съответно законодателно предложение за електронните доказателства. Това съобщи министърът на правораздаването Цецка Цачева в границите на шестата политическа академия на Жени ГЕРБ. Форумът се организира в гр. Вършец (област Монтана). Организатори на събитието са Жени ГЕРБ и Фондация „ Конрад Аденауер “. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

„ С европейските ни сътрудници се стремим да одобряваме всички решения с консенсус. До този миг европредседателството върви чудесно. Успяхме да оправдаем всички упования към нас “, разяснява Цачева.

Тя разиска с дамите и плана на Закона за отклонение от наказателно произвеждане и налагане на възпитателни ограничения на малолетни лица.

„ Ще се съгласите, че 16-годишните младежи в този момент се разграничават от младежите преди 10 години. Сега децата съзряват доста по-бързо. Голяма роля тук имат и обществените мрежи “, изясни правосъдният министър и добави, че текстовете към момента се изглаждат с неправителствените организации, само че несъмнено има прогрес.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР