Надявам се идеята да ми позволи да събера първична база

...
Надявам се идеята да ми позволи да събера първична база
Коментари Харесай

Училището на Анна

Надявам се концепцията да ми разреши да събера първична база от информация, която е най-ценният и безценен актив за сдружение с предмет на активност като моето, споделя Анна ХристоваНай-напред постави дърва в камината, след това очаквай топлината. " Това е отговорът, който Анна Христова дава на въпроса за какво маркетинг учебното заведение " Успех ", което е основала, е гратис. Първата му лекция се състоя в последния ден на май в споделеното работно пространство Coworking Space Switch във Варна. Плановете на Анна са учебното заведение й да продължи да събира хора с дребен и междинен бизнес всеки финален петък на месеца.

" Целта ми е да възпитавам аудиторията, да й покажа кои са стъпките, които би трябвало да бъдат следвани в търсене на повече и нови клиенти, за увеличение на продажбите и в последна сметка за повишение на облагата, споделя тя. Опитът и работата ми с разнообразни клиенти сподели, че в по-голямата част от случаите ниските продажби се дължат на неверно схващане за маркетинга и рекламата. "

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък Аудиторията, която търси безплатното маркетинг учебно заведение " Успех ", са шефове и притежатели на дребен и междинен бизнес и експерти на свободна процедура. Първите петдесет искащи да вземат участие в учебното заведение се записали за по-малко от седмица. Анна е притежател на маркетинговата организация " Адлайн ", която работи под комерсиалната марка Creative Marketing. Тя е и учител в курса " Използване на обществените мрежи за бизнес " на студенти по специалността " Дигитален маркетинг " във Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси в София.

" Целта на учебното заведение e да показа цялостния модел за създаване на верен маркетинг и разнообразни благоприятни условия за неговото използване в он- и офлайн среда, споделя Анна. То ще дава на хора с дребен и междинен бизнес препоръки за създаване на маркетингови стратегии, независещи от външни платформи. "

Заради ограничавания брой места в Co w orking Space Switch във Варна на всяка от лекциите, проведени от Анна, ще могат да участват не повече от 15 - 20 души. " По време на сесиите ще преглеждаме и по един на практика проблем на човек от аудиторията, с цел да Аннализираме дружно къде са позволени неточности, по какъв начин да ги отстраним бързо и " безболезнено " и по какъв начин да бъдат избегнати в бъдеще ", споделя тя.

Но планът има и друга цел. За нея Анна споделя, когато дава отговор на въпроса по какъв начин и кой въпреки всичко ще финансира безплатното й маркетинг учебно заведение. " Надявам се концепцията да ми разреши да събера първична база от информация, която е най-ценният и безценен актив за сдружение с предмет на активност като моето, споделя Анна. Става дума за информация, която да отговори на въпросите кои са най-често срещаните компликации в региона на маркетинга, които изпитват дребният и междинният бизнес на локално равнище. Обикновено за набирането на сходни първоначални данни се изисква много време, прекомерно комплицирано е, а и по никакъв начин не е на ниска цена. Аз съм подготвена да " платя " цената, като отпущам безвъзмездни маркетингови препоръки против споделената информация от всеки от участниците в учебното заведение ", споделя тя. Което наподобява като почтена договорка.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР