Надпреварата между специалното ФБР-звено и най-добрите банкови обирджии в "Бърлога

...
Надпреварата между специалното ФБР-звено и най-добрите банкови обирджии в "Бърлога
Коментари Харесай

Екшънът "Бърлога на крадци" е най-гледаният у нас

Надпреварата сред специфичното ФБР-звено и най-хубавите банкови обирджии в "Бърлога на крадци " стана най-гледаната у нас след предишния уикенд, сочат систематизираните данни от киносалоните. Екшънът с Джерард Бътлър, 50 Сент, Соня Балморес за замисления грабеж на Федералния запас на Съединени американски щати е забелязан от 8 805 фенове и има 81 669 лв. доходи.

На втора позиция е различен екшън - "Без последна спирка ". Филмът с Лиъм Нийсън, в който героят му би трябвало да открие скришен очевидец и вместо да го ликвидира, да го отбрани, е гледан от 27 045 фенове и има 261 353 лв. доходи за десетте дни на екраните у нас.

Трето място е за екшън-фантастиката, която към този момент три седмици е най-гледана в Щатите - "Джуманджи: Добре пристигнали в джунглата ". Историята, която продължава първият филм с играта, която те "засмуква " и прави участник в нея, има към този момент 137 210 фенове и 1 344 544 лв. доходи след петата седмица у нас.

На четвърта позиция измежду най-гледаните филми е анимацията "Бикът Фердинанд ". Патилата на едноименния воин, който по душа е добър и не може да взе участие в борби на арената, са видени към този момент от 79 298 фенове и имат 698 732 лв. доходи за месец у нас.

Пето място в топ 10 е за "Междузвездни войни: последните джедаи ". След месец и половина от премиерата й галактическата сага, от която това е осмият по ред филм, е гледана от 256 258 фенове и има 2 777 277 лв. доходи.

На шесто място е филмът по едноименната книга на Ар Джей Паласио - "Чудо ". Разказът за интеграцията на десетгодишно дете с вродена лицева дисторция в учебно заведение е от три седмици на екраните у нас и за това време са го гледали 18 569 фенове и има 160 696 лв. от билетите им.

Седми по ред е българският "Нокаут или всичко, което тя написа ". Историята на режисьора Ники Илиев, разрастваща се у нас и в Съединени американски щати, е гледана от общо 34 720 фенове и има 291 265 лв. доходи след третия уикенд на екраните.

На осмо място е различен български филм - "Дъвка за балончета ". След предишния уикенд, филмът, показващ паралелната история на героите от 80-те години на предишния век и наши дни, регистрира 65 337 фенове и има 540 993 лв. доходи за седем седмици от премиерата му на екраните.
Девето място е за драмата "Малък огромен живот ". Утопичният роман за проект за смаляване на популацията на Земята, което би трябвало да

реши казуса с пренаселването на планетата, е от 10 дни на екраните у нас и са го гледали към този момент 4 980 фенове и има 49 697 лв. доходи от билетите им.

На десета позиция е историята на щатския политик и предприемач П. Барнъм - "Най-великият шоумен ". Развиващият се след средата на 19-ти век роман с присъединяване на Хю Джакман, Ребека Фъргюсън, Зак Ефрон има 18 552 фенове и 165 091 лв. доходи за месец на екраните у нас.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР