Надграждане на съществуващите социални услуги, за да бъдат включени по-голям

...
Надграждане на съществуващите социални услуги, за да бъдат включени по-голям
Коментари Харесай

Приоритетите на Инж. Добромир Добрев за Горна Оряховица

Надграждане на съществуващите обществени услуги, с цел да бъдат включени по-голям брой консуматори е един от главните цели в програмата ни за ръководство за идващите 4 години, съобщи инж. Добромир Добрев. Кандидатът за кмет на Община Горна Оряховица се срещна и беседва с шефове и чиновници, работещи в обществената сфера. На срещата участваха и претендентите за общински съветници от листата на Политическа партия ГЕРБ Йорданка Кушева, Георги Бижев, Николай Георгиев, Янко Янков, Милчо Милев.

В програмата за идващия мандат предвиждаме увеличение на потенциала на Домашния обществен патронаж и на публичната столова за обществено слаби. Продължаваме да сътворяваме условия за заслужен живот на възрастните и на хората с увреждания, посредством насърчаване на услугите, предоставяни в домашна среда, като персонален помощник, домакински асистент, болногледач, домакински санитар. Ще създадем нова за общината обществена услуга – „ Център за обществена рехабилитация и интеграция “, съобщи инж. Добромир Добрев.

За да продължим да работим дружно, имаме потребност още веднъж от вашето доверие и поддръжка, прикани претендентът за кмет. Разчитаме на вас, на рационалните хора, които на 27 октомври, ще дадат своя глас за индивида пристигнал на този свят с името си – Добромир, в деня, в който ще навърши 43 години, съобщи Йорданка Кушева, която два мандата е зам.-кмет, отговарящ и за обществените действия в общината. За да продължим да вършим това, в което сме най-хубави – да работим за Община Горна Оряховица, подкрепете ни на 27 октомври, прикани Георги Бижев.

Каквото и да ви дават обещание нашите съперници, постоянно става въпрос за пари. Без да бъдат обезпечени нужните средства, няма по какъв начин да бъдат построени всички тези неща, които сме създали и които планираме да създадем още, а инж. Добрев знае по какъв начин да бъдат обезпечени те, показа Николай Георгиев, който два мандата е зам.-кмет, отговарящ за финансите и капиталовата политика в Общината.

Заложете не на хора, които споделят „ ще го създадем “, а на тези, които към този момент са го създали, прикани и претендентът за общински консултант Милчо Милев. С вашата поддръжка и със мощния тим на ГЕРБ, силата и опита, които имаме, продължаваме да работим дружно за Община Горна Оряховица, безапелационен инж. Добромир Добрев.

В края на срещата претендентът за кмет получи подарък от работещите в обществената сфера – колаж, запечатал активността на обществените услуги в общината.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР