Надеждите са Telsla да избере щата за производство на CybertruckЗлатната

...
Надеждите са Telsla да избере щата за производство на CybertruckЗлатната
Коментари Харесай

Оклахома вдигна статуя на Илон Мъск

Надеждите са Telsla да избере щата за произвеждане на Cybertruck

„ Златната ” скулптура на Илон Мъск цели да притегли вложения в Тулса, Оклахома
(снимка: u/iZacJax92/Reddit)

Клубът на притежателите на електрически автомобили Tesla в щата Оклахома и кметът на град Тулса – Джордж Терон Байнум – откриха локална забележителност – Golden Driller скулптура с лицето на Илон Маск и логото на компанията. Освен това надписът на катарамата „ T ulsa ” e сменен с „ T esla ”.

Тулса, Оклахома и Остин, Тексас се смятат за главните претенденти за създаване на завода на Tesla за произвеждане на електрическия пикап Cybertruck и кросоувъра Model Y. По този автентичен метод градските управляващи взеха решение да привлекат вниманието на ръководителя на компанията.

„ Тулса е град, който не задушава бизнесмените – ние ги почитаме ”, написа Байнум в Twitter. „ Златният Илон Мъск е шестата най-висока скулптура в Съединените щати ”.

Tulsa is a city that doesn’t stifle entrepreneurs – we revere them! Golden @elonmusk is now the 6th-tallest statue in the United States. #TulsaforTesla @Tesla https://t.co/axyGvku4J9

— G.T. Bynum (@gtbynum) May 20, 2020

По-рано тази седмица разнообразни източници оповестиха, че Тулса и Остин се преглеждат като най-вероятните претенденти за завода за монтаж на електрически коли Tesla. Предполага се, че построяването на завода ще сътвори 10 хиляди нови работни места в определения град.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР