Над западната половина от страната видимостта ще се подобрява и облачността ще

...
Над западната половина от страната видимостта ще се подобрява и облачността ще
Коментари Харесай

Слънцето ще ни радва и днес

Над западната половина от страната видимостта ще се усъвършенства и облачността ще се раздира, само че тук-там ще задържа по-често забележителна, до момента в който над източната и планинските региони ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Минималните температури ще бъдат сред минус 2 и 3 градуса, максималните - сред 8 и 13 градуса.

Атмосферното налягане бавно ще се намалява, само че ще остане по-високо от междинното за ноември.

Над Черноморието ще е доминира слънчево време. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са 10-11 градуса. Температурата на морската вода е към 15 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от изток-югоизток. Максимална температура на височина 1200 метра към 11 градуса, на 2000 метра - към 8 градуса.

В петък и събота в планините и планинските региони ще бъде най-вече слънчево. Вятърът ще е слаб от североизток, в нощните часове ще стихва. В низините и котловините заран ще се образува мъгла или ниска облачност, по-дълго ще се задържа в западната част на Дунавската низина и Горнотракийската равнина. Минималните температури ще са близки до 0 градуса, по-високи по Черноморието - до 6-7 градуса, а оптималните - сред 10 и 15 градуса, по-ниски ще остават в регионите с трайна мъгла. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР