Над страната в четвъртък, 29 октомври, ще е облачно. Валежи

...
Над страната в четвъртък, 29 октомври, ще е облачно. Валежи
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 29 октомври

Над страната в четвъртък, 29 октомври, ще е облачно. Валежи се чакат в Югоизточна България и Родопите, тук-там съпроводени от гръмотевици, съобщи БГНЕС.
Жълт код е разгласен и за 5 области в югоизточните региони за интензивни превалявания. Това са областите Смолянска, Кърджалийска, Хасковска, Ямболска и Бургаска, като в Бургаска област се чака да има и гръмотевична активност. Количествата на преваляванията се чакат да са към 20-35 л кв/м. Само в Бургаска област е допустимо да доближат и повече тук-там – към 50 л/квм.
 Ще има ли сняг през ноември? Ще има ли сняг през ноември?
Поне към този момент не се вижда през първите десетина дни на ноември да има толкоз ниски температури, че да вали сняг. Това сподели пред БГНЕС Кр...
В останалата част на страната също ще превали, само че по-слабо, а в крайните западни региони ще е съвсем без превалявания. Вятърът ще е слаб от северозапад. Минималните температури ще са сред 8 и 13 градуса, за София 8. Дневните температури ще бъдат от 13 до 18 градуса, за София 15, по Черноморието 17-18 градуса, в Северна България 14-16, в южните региони 16-18 градуса.
В петък преваляванията ще продължат в Източна България, като по-съществени се чака да бъдат в североизточните региони, а температурите още малко ще се намалят и ще бъдат сред 13 и 17 градуса.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР