Над 900 Учредително членове взеха участие в събитието и гласуваха

...
Над 900 Учредително членове взеха участие в събитието и гласуваха
Коментари Харесай

Партията на Васил Божков проведе първото по рода си учредително събрание

Над 900 Учредително членове взеха присъединяване в събитието и гласоподаваха Устав и Председател на партията Днес, 3 януари 2021 година Политическа партия гражданска платформа “Българско лято” организира Учредителното си заседание.

Поради изключителната епидемиологична конюнктура в страната и настоящата възбрана за осъществяване на всеобщи мероприятия, събранието бе първото по рода си, извършено напълно онлайн. Над 900 учредителни членове на партията се събраха онлайн. Присъствието на всеки един ще бъде доказано с нотариална легализация на гласуваните документи. За ръководител на партията бе определен господин Борил Соколов.

„ Днес ще създадем последваща стъпка към реализирането на единствения различен политически план. Време е за последния пердах. Това е последният късмет за България, в случай че не променим нещата и не тръгнем в вярната посока в този момент, след това ще е прекомерно късно. Сега е моментът всеки един от нас да даде максимума от себе си за една по-добра, по-силна и по-обединена България. Всички други партии са се маскирали като опция, при нас маски няма да има. Всеки един от вас ще бъде себе си и ще откри доста другари и съидейници, подготвени да си оказват помощ във всеки миг. Само по този начин обединени ще можем да забележим родината си там, където желаеме да бъде. “ – обърна се към членовете на партията господин Соколов.

Създателят на ГП „ Българско лято “ господин Васил Божков се включи с жива връзка на събитието и съобщи: “Време е да приключим прехода. И дружно да отворим нова страница. Никой до момента не ви даде опция. А вие можете! Дълбоко в себе си всеки един от вас се съмнява, че хунтата може да бъде победена. Аз обаче не се колебая. Знам, че това може и би трябвало да се случи. По един или различен метод всеки е пострадал от неуспеха на прехода. Заедно имаме финален късмет и аз няма да ви предам! Идва времето за правдивост. Справедливост за всички. Без взаимни отстъпки. Съд и затвор за виновниците за третата национална злополука. Страхът и отчаянието са главните им оръжия. Народът ни обаче е мощен и към този момент е безсънен. Ние сме силата! “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР