Над 600 новорегистрирани граждани са установени в Кресна за периода

...
Над 600 новорегистрирани граждани са установени в Кресна за периода
Коментари Харесай

Младен Маринов с коментар за телата в Есекс

Над 600 новорегистрирани жители са открити в Кресна за интервала от 2018 година до април 2019 година. Това сподели пред публицисти през днешния ден на Граничния контролно-пропускателен пункт "Станке Лисичково " министърът на вътрешните работи Младен Маринов, който беше на работна среща с македонския си сътрудник по отношение на антикорупционен план.

"За към 170 от случаите притежателите на адресите, на които са направени нови регистрации, не знаят за това, т.е. не е станало с тяхното единодушие ", добави министърът.

"Общинската администрация адресно записва на база на декларация от притежателя или контракт за наем с лицето, което се настанява, само че в тези случаи евентуално става въпрос за подправяне на документи ", разяснява Маринов.

По случая е формирано досъдебно произвеждане в Районна прокуратура - Сандански. В момента се вършат приходи от прокуратурата и от Министерство на вътрешните работи във връзка с регионалния шеф за потвърдените случаи на регистрация без съображение да бъде осъществена дерегистрация.

Министърът на вътрешните работи уточни, че във всяка област и в съвсем всяко обитаемо място има сигнали за пазаруване на гласове или за осъществяване на нарушавания по отношение на идните локални избори. Голяма част от тях са анонимни и при инспекциите се открива, че са недействителни.

"Има обаче и действителни сигнали ", добави Младен Маринов, какъвто е казусът в Кресна.

"Официална информация по линия на Министерството на вътрешните работи и по другите публични канали не е постъпвала при нас до 14.00 часа ", разяснява вътрешният министър казусът с откритите мъртви в камион 39 души в графство Есекс.

"Проведох диалог с полицейския представител на България, който е във Англия. Информацията, която той има е от изявления в локални медии. Той е направил връзка с локалната полиция. Очакваме подробна информация във връзка с камиона, неговото придвижване, дали е с българска регистрация, от къде идва “, сподели още Маринов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР