Над 50 предложения от луксозната серия Exquisit отново влизат в

...
Над 50 предложения от луксозната серия Exquisit отново влизат в
Коментари Харесай

Кауфланд пуска 50 ексклузивни предложения от днес до 25-и

Над 50 оферти от първокласната серия Exquisit още веднъж влизат в мрежата на Kaufland България, с цел да зарадват ценителите на изтънчения усет. Богатата селекция от премиум артикули се създава под личната първокласна марка на компанията, като особено подбраните извънредни оферти са желана част от богатия подбор на веригата единствено в определени празнични интервали от годината.

Продуктовата гама Exquisit се състои от изискани предястия, висококачествени меса и сирена, фини сосове, ароматно кафе и разнообразни десерти. Ето за какво в продължение на две седмици клиентите ще могат да намерят в хипермаркетите на веригата многообразие от извънредни оферти на личната линия на Kaufland, които не са в непрекъснатия подбор.

Кулинарните изкушения под марката Exquisit са артикули с висококачествени съставки, създадени в редица европейски страни, известни с традициите си в кулинарната просвета, измежду които Италия и Германия. Специалната селекция ще се предлага в хипермаркетите на веригата единствено в продължение на две седмици.

Kaufland България непрекъснато обогатява портфолиото си от над 20 000 продукта, с цел да дава всекидневно на потребителите първокласен и разнороден избор. Съществена част от асортимента на Kaufland България заемат личните марки в разнообразни категории. Всички артикули от лични марки на компанията са създадени под непоколебим надзор и с обезпечено високо качество, а броят им продължава да пораства. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР