Над 450 световни бранда за мебелната индустрия са представени на

...
Над 450 световни бранда за мебелната индустрия са представени на
Коментари Харесай

Международните мебелни изложения отварят врати на 26 март в Интер Експо Център

Над 450 международни марката за мебелната промишленост са показани на ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ
От 26 до 30 март над 190 компании се включват в интернационалните изложби ТЕХНОМЕБЕЛ И СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ , които ще се проведат в шестте изложбени зали на Интер Експо Център. Върху повърхност от над 14 500 кв.м компании от България, Австрия, Германия, Гърция, Италия, Полша, Румъния, Турция и Украйна ще показват повече от 450 международни марката за машини и материали, свързани с мебелното произвеждане, обзавеждане и дизайн.
Hosted buyers program 2019 – три пъти по-силен интерес
Три пъти е повишен ползата през тази година по програмата Hosted buyers program, по която на ревютата ще дойдат притежатели и изпълнителни шефове на 47 компании от 19 страни от Европа и Азия. Сред тях са представители на компании от Израел, Оман, Катар, Сирия. Това заяви Ивайло Тодоров, управител „ Проучване на пазари “ в Българската камара на дървообработващата и мебелната индустрия, дружно с Интер Експо Център е уредник на единствените в района изложби за мебелната промишленост. Чрез авансово плануваните бизнес срещи, Hosted buyers program дава опция на задграничните представители да извлекат максимума от визитата си. Програмата дава нови благоприятни условия на българските и задграничните компании за основаване на контакти, партньорства, осъществяване на покупко-продажби и разширение на активността.
През тази година е мощен ползата от редица арабски страни. ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ се трансформират в сполучливата бизнес платформа и врата към опциите за работа с европейските и азиатски страни. Участниците по програмата Hosted buyers program се интересуват от артикули, мебели и материали, които оферират българските компании.

Форумът Conceptual Talks за дизайн – на 28 март
Успоредно с впечатляващите артикули, услуги и благоприятни условия, които ще бъдат показани през четирите изложбени дни, присъстващите ще се насладят и на професионалната съпътстваща стратегия.
За първи път ще се организира форумът Conceptual Talks, който ще засегне актуалните концепции в интериорния дизайн. Знанията и визиите си ще разкрият архитекти от Холандия и Италия. Водещият холандски проектант от световноизвестното студио Orange Architects Юрон Шипър ще се концентрира върху тематиката „ Conceptual Craftsmanship “. Своите хрумвания и концепции развива и италианският проектант Емилия Джордани.
Стоян Начев, създател на студио Graphic Ground, ще развие тематиката „ 3D проектирането в интериорния дизайн от концепцията до крайния артикул “. Tенденции за обзавеждане на офис пространството, ще предложи арх. Валентин Денков от Funkt студио, а модерни концепции в жилищния и публичния интериор ще показват младите визионери от първата лаборатория за архитектура и дизайн в България Design Lab. “Минимализмът и устойчиви практики. Зелените мебели в интериора “, е във фокуса на студио Designitsa. В Conceptual Talks се включва и българската група за дизайн ЧЕРГА с тематиката „ Разговори за дизайн “. Участието в семинара Conceptual Talks е гратис за посещение; всеки може да се записва на event.gg.
Демонстрации на нови машини и технологии
ТЕХНОМЕБЕЛ И СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ са платформа за демонстрации на новите машини и технологии за мебелното произвеждане, за интериора и дизайна. През тази година промишлеността предлага многообразие от нови машини, роботи за модернизиране на процесите в производството, нови системи и механизми за работа, разнообразни модели плоскости и плочи, нужни за построяването на качествени мебели и съвременно обзавеждане.
Българска мебел на годината
В изложбените зали посетителите ще могат да прегледат и номинираните артикули в конкурс „ Българска мебел на годината “ и да схванат кои ще бъдат носители на премиите през тази година. Достъпът до ревютата е с входни билети, предложения или предварителна онлайн регистрация, а през последния ден входът е свободен.
Бъдещите експерти
За бъдещите фрагменти на мебелния отрасъл е обособена зона „ Панорама на българското обучение “. Инициативата „ Надпревара за познания “ е ориентирана към студентите и учениците от професионалните гимназии. За най-малките ще се организира състезанието за детски рисунки „ Моята обичана стая “.
Достъпът до ревютата е с входни билети, предложения или предварителна онлайн регистрация, а през последния ден входът е свободен.
Пълната информация и стратегия на ревютата ще откриете на: technomebel.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР