Над 3800 свободни позиции ще бъдат предложени в кампанията "Работа

Над 3800 свободни позиции ще бъдат предложени в кампанията "Работа ...

Предлагат над 3800 позици в кампанията "Работа в БГ туризма"


Над 3800 свободни позиции ще бъдат предложени в кампанията "Работа в БГ туризма".

Търсят се основно готвачи и помощен кухненски персонал, сервитьори, камериерки, бармани, рецепционисти и администратори, спасители и др.

На официалната страница на Агенцията по заетостта вече е публикуван графикът за срещите на открито в рамките на националната кампания. В часовия диапазон от 10.00 до 14.00 ч. всеки делничен ден от следващата седмица (7-11 юни 2021 г.) бюрата по труда в страната ще очакват на обозначените в графика места безработни лица и други желаещи да работят в туризма, за да се срещнат с фирми от този бранш.

Под специално откритите шатри търсещите работа ще могат да разговарят лично с работодатели или да получат изчерпателна информация за изискванията и възможностите за започване на работа в сферата на ресторантьорството, хотелиерството и други съпътстващи туризма икономически дейности, съобщиха от Агенцията по заетостта. На събитията в областните градове ще присъстват и представители на ИА "Главна инспекция по труда", които ще предоставят на посетителите консултации във връзка с трудовото законодателство.

Актуалните свободни работни места сe публикуват на сайта на Агенцията по заетостта в рубриката "е-Трудова борса" и на сайта на EURES България, където са достъпни и за живеещите извън България.


По публикацията работи:

Източник: dnes.bg