"Над 34 млн. лв. инвестиции по инфраструктурни, социални и образователни

...
"Над 34 млн. лв. инвестиции по инфраструктурни, социални и образователни
Коментари Харесай

Йордан Цонев: ДПС привлече над 34 млн. лв. в община Борован, ако стана ваш депутат, няма да мълча в парламента, а ще решавам проблемите ви

"Над 34 млн. лева вложения по инфраструктурни, обществени и просветителни планове са вложени в Борован откогато отпред на общината е кметът на Движение за права и свободи инж. Десислава Тодорова. Програмата за ускорено икономическо развиване на партията цели точно възкръсване на дребните общини, основаване на условия за привличане на вложения, за развиване на младежите, които да останат в дребните обитаеми места и да получават европейски приходи ", съобщи лидерът на кандидатската листа за депутати във Врачанско Йордан Цонев на срещи с поданици на община Борован.
С хората от Борован, Нивянин, Добролево, Сираково и Малорад през днешния ден се срещнаха и претендентите за народни представители Цветан Енчев, Борислав Банчев, Десислава Тодорова, Христо Найденов и Светлин Герасимов.
„ Ние от Движение за права и свободи считаме, че последните 10 година са изгубени за страната. Беше унищожена инерцията от влизането ни в Европейски Съюз, както и всичко, което постигнахме до момента в който управлявахме от 2001 година до 2009г. Привлякохме 35 млрд.евро вложения, създадохме работни места и увеличихме приходите. Върнахме всички задължения на България, като оставихме 1.5 милиарда лева външен дълг. Сега той е 21.5 милиарда лева Правителствата на ГЕРБ взеха 20 млрд.лв. без да са разкрити работни места. Същевременно за 10 година 450 000 българи са отишли да работят в чужбина. За година емигрират по 45 000 души- това е колкото популацията на един приблизително огромен град. Ние имаме стратегия, с която да спрем отрицателните последствия от безредното ръководство на ГЕРБ.Тя включва освобождение пътя на вложенията, с цел да се основат работни места; реформиране на образованието, с цел да останат децата да учат в страната; преструктуриране на опазването на здравето. Вече реализирахме Програмата за интензивен стопански напредък в интервала 2001 година и 2009 година Знаем по какъв начин да го създадем още веднъж! “, съобщи Йордан Цонев.
Вторият в кандидатската листа за депутати в VI МИР Цветан Енчев заключи напъните на партията за привличане на вложения в Борован. В последните над 10 година макар, че Движение за права и свободи не взе участие в ръководството на страната, в общината са вложени 34 651 114 лева
„ Ако с Вашата поддръжка влезем в ръководството, ще работим за увеличение на вложенията. ГЕРБ наливат средства в огромни градове като София, Варна, Пловдив. Движение за права и свободи мисли за дребните общини. Тук сме, с цел да спрем разрухата от последните 30 година преход. Усилията ни са ориентирани към подкрепяне на елементарните хора, земеделците, дребния и междинен бизнес “, добави Енчев.
Експертите на Движение за права и свободи не приказват доста, само че през годините са потвърдили, че извършват обещаното.
„ Дори, когато не сме на власт намираме способи за привличане на вложения. Когато кажем, че ще накараме другите да се преценяват с нашата стратегия, бъдете сигурни, че ще го създадем. Ако Движение за права и свободи влезе в ръководството на страната, ще видите още по-реални вложения тъкмо тук, в дребните обитаеми места. Ако аз съм Ваш народен представител, знайте, че няма да мълча в Народното събрание, а ще идва при Вас, с цел да слушам и вземам решение проблемите Ви “, сподели още Йордан Цонев.
Успешният кмет на Движение за права и свободи в Борован Десислава Тодорова съобщи, че политическата упоритост на партията за включване в ръководството на България е основана на ясно написани решения за излаз от рецесията.
„ Гласът на всеки човек е значим, с цел да пребъде страната ни. Нека на 4 април с №9 да кажем НЕ на страха, НЕ на експанзията, НЕ на разрухата, ДА на заедността, ДА на добруването, ДА на по-доброто бъдеще на България “.

С №9 в интегралната бюлетина!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР