Над 200 човека се събраха на тържеството организирано от Джулка,

...
Над 200 човека се събраха на тържеството организирано от Джулка,
Коментари Харесай

Джулиана Гани празнува развода цели 3 дни, поп освети партито

Над 200 индивида се събраха на тържеството проведено от Джулка, във връзка раздялата й с някогашния. Силиконката събра почитатели и другари в пловдивско заведение, с цел да отпразнуват свободата й. За мотива хубавицата беше приготвила пита, с която посрещна събралите се посетители в заведението.

Свещеник освети празненството във връзка формалния бракоразвод на силиконката Джулиана Гани, разкри HotArena.

Джулиана се завръща самоуверено към амплоато си. За празненството във връзка края на брака й хубавицата беше избрала предизвикателна рокля: " Защото към този момент съм свободна и мога да си го разреша ", пошегува се Мис Силикон. Джулиана публично скъса оковите си и не пропусна да показа новината с почитателите си в мрежата. Веднага след подписването на документите по развода силиконката се включи онлайн от колата си, с цел да ги осведоми, че стартират тридневни тържества във връзка свободата.

" Наистина би трябвало да се почерпи по тази причина, че се отървах от недоразумението “, похвали се пред почитатели си русокоската. Празненството Гени означи и с шоколадова торта, покрита с ягоди

„ Разведохме се по взаимно единодушие и в този момент щастието ми е цялостно “ сподели Джулиана. И в действителност почитателите на звездата споделят, че все по-често от постовете й в мрежата се усеща, че тя в действителност е щастлива.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР