Над 20 души са задържани при специализирани полицейски операции в ...

Над 20 души са задържани при специализирани полицейски операции в

Над 20 задържани за ден при спецакции в цялата страна - 112

Над 20 души са арестувани при профилирани полицейски интервенции в страната. Акции се организираха в цялата страна. 

По-рано.

" По всички линии по повод на стандартната престъпност, по повод на икономическата престъпност, по повод на
вероятно сигнали за изборни закононарушения ", съобщи ст. комисар Димитър Машов, шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града, представен от бТВ. 

Контролно-пропускателни пунктове бяха ситуирани на входовете и изходите на няколко квартала на Горна Оряховица и Велико Търново. 

В бургаския кв.  " Победа " е арестуван мъж с огромно количество синтетичен опиат.  " Тъй като много хора от квартала се изхранват с циркулиране по казаните, това е общоприетото опрощение: " Намерих го изхвърлен до казана ", каза Стамат Христов - шеф на сектор " Победа " към Първо РУ-Бургас.

В Сунгурларе също има задържан. 

Стана ясно и че общинският консултант Алтънай Халил в Кърджали е бил арестуван за пазаруване на гласове. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Полицейските интервенции са били против битовата престъпност, лихварството и наркоразпространението, както и пазаруването на гласове.

В Благоевград са задържани четирима души. " За срока от 7 до 10 часа тази заран са тествани 379 лица, арестувани са до този миг 4 лица, тествани са 280 автомобила, тествани са 4 сигнала, свързани с нарушение политическите права на жителите. Съставени са 15 протокола за предизвестие, извършени са 16 беседи с водачи на етнически общности, тествани са 29 рискови зони, формирани са 18 акта за определяне на административни нарушавания и 51 фиша по всички закони ", сподели комисар Георги Кандев, шеф на ОД МВР-Благоевград, представен от БНР. 

Източник: offnews.bgКОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg