Над 20 души са задържани при специализирани полицейски операции в

...
Над 20 души са задържани при специализирани полицейски операции в
Коментари Харесай

Над 20 задържани за ден при спецакции в цялата страна - 112

Над 20 души са арестувани при профилирани полицейски интервенции в страната. Акции се организираха в цялата страна. 

По-рано.

" По всички линии във връзка с стандартната престъпност, във връзка с икономическата престъпност, във връзка с
вероятно сигнали за изборни закононарушения ", съобщи ст. комисар Димитър Машов, шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града, представен от бТВ. 

Контролно-пропускателни пунктове бяха ситуирани на входовете и изходите на няколко квартала на Горна Оряховица и Велико Търново. 

В бургаския кв.  " Победа " е арестуван мъж с огромно количество синтетичен опиат.  " Тъй като много хора от квартала се изхранват с циркулиране по казаните, това е общоприетото опрощение: " Намерих го изхвърлен до казана ", каза Стамат Христов - шеф на сектор " Победа " към Първо РУ-Бургас.

В Сунгурларе също има задържан. 

Стана ясно и че общинският консултант Алтънай Халил в Кърджали е бил арестуван за пазаруване на гласове. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Полицейските интервенции са били против битовата престъпност, лихварството и наркоразпространението, както и пазаруването на гласове.

В Благоевград са задържани четирима души. " За интервала от 7 до 10 часа тази заран са тествани 379 лица, арестувани са до този миг 4 лица, тествани са 280 автомобила, тествани са 4 сигнала, свързани с нарушение политическите права на жителите. Съставени са 15 протокола за предизвестие, извършени са 16 беседи с водачи на етнически общности, тествани са 29 рискови зони, формирани са 18 акта за определяне на административни нарушавания и 51 фиша по всички закони ", сподели комисар Георги Кандев, шеф на ОД МВР-Благоевград, представен от БНР. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР